• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 4!

    Trist med ringen Tizia. Går det att köra den tunnare el bygga på förlovningsringen?

    Två månader kvar innan jag får hämta min ring.

  • Tx2

    Vad bra Angelica, kunde inte hitta Katt i någon av dem tre butikerna.

    Tizia: varför går det inte att bygga på? Är det mönster?

  • Tx2

    Visst är jag snäll

    Haha, om du vill att dem skall jobba på klänningen är det nog bäst om du inte skickar en massa mail som stör dem

  • Tx2

    Sweetsun: vad är det för låtar ni valt?

    Tizia: Så sant, det är väldigt lät att vara efterklok.

    Angelican: Vad söt du är som letar efter den gröna sanden, såg att hemtex att små gröna stenar. Men skall kolla på ullared först.

    Idag har jag testat Gilda skolans franska manikyr. Så nu har jag bokat för bröllopet oxå. Hoppas att dem inte går sönder innan dess. Tack för tipset Angelica, nu skall här smörjas... En sak till klart. Bara blommor o dryck kvar. Ungefär. Och att skicka in hindersprövningen. Och en hel del till

  • Tx2

    Godmorgon,
    shit vad det händer grejer myrmor. Skall ni själva läsa på vigseln?

    Angelica: Vad kul med reaktionen från din mamma! Skall se om jag kan maila över lite grejer till dig. Funkade inte igår.

  • Tx2

    Håller, med. Bitit på naglarna i över 25 år och helt plötsligt har jag slutat (nästan, något återfall har jag fått). Det är när dem målar vit kant. Det ser klart bättre ut än när jag har försökt själv, så jag är nöjd och har bokat in innan bröllopet.. 180:- fick jag betala, men det är en chansning då dem lär sig. Men man kan få fransk manikyr på en uppbyggd nagel, men vet inte om dem bygger naglar.

  • Tx2

    Har haft påbyggda naglar (så jag lyckades sluta bita, gick inte att bita igenom men gillar att nu syns det verkligen att det är mina egna naglar och inget påbyggt (dem blir tjockare och alldeles för perfekta i mina ögon).

    Sweetsun: och dem skall bandet lära sig?

  • Tx2

    Va, är dem musiker
    Vår kille som skall kompavår vän hade inte koll på alla låtarna vi vill ha. Erbjöd mig att skaffa noter, men han sa att det var inga problem, han skulle kolla lite på youtube så skulle han lösa det. Skall bli kul att höra resultatet.

    Längtar!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 4!