• J D

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 4!

     


    skille skrev 2009-01-19 11:11:48 följande:
    Hvem vil være med å se bryllups duellen på bio??

    Jag (och fästmannen) har sett den! Den var OK men räkna med att publiken är bra mkt yngre (det är sällan jag som 23-åring känner mig gammal men här så, haha) och filmen ngt därefter också .

  • J D

     


    Danielaa skrev 2009-01-19 11:09:14 följande:
    Angelica: TAAAACK! Blir så glad av era positiva kommentarer! *Lucky me*

    Håller med om att den var jättefin! Maffig . Jag har också just köpt en klänning, beställt en vintageklänning i 50-talssnitt från ebay. Hoppas att den passar och/eller att det är lätt att göra ändringar om det behövs...

  • J D

     


    Danielaa skrev 2009-01-21 00:12:41 följande:
    Myrmor: Ååh va kul me stämpeln! Låter som att ni e nöjda! Helt otroligt, i ÅR blir vi fruar, allihopa! Gu så underbart! Håller på å kikar på catering för fullt.. å har mailat typ 3124 olika företag omkring Göteborg för lite olika förslag och priser... Nån som har bra tips på cateringen? (En till som undrar... )

    Japp, vi caterar från malins-skafferi, kanske inget tips för dig Daniela, eftersom vi gifter oss samma dag, men jag har hört att de ska vara bra. Såg att ni hade förlovningsmiddag från Golden Days (kikade på er fina hemsida ) och de caterar väl också- hade ju varit lite coolt att ta det därifrån kanske?

  • J D

     


    Danielaa skrev 2009-01-21 02:37:24 följande:
    danielaochmikael.weddingannouncer.com ska de givetvis vara... KOmmer ni på nåt vi glömt eller nåt som ser alldeles tokigt ut så säg till! Lite trött nu när jag grejjat me den... Innan alla gästerna får tillgång till sidan...

    Fin sida! Hur gjorde du för att få in en bild på välkomstsidan? Jag antar att du behövde en URL- vet du hur man ser till att bilder får det? Har funderat ett tag på det där, haha.

  • J D

    Danielaa: Jaha, på så vis! Tyckte jag inte kunde se den möjligheten på välkomstsidan men anar hur jag kan göra Japp, vi har weddingannouncer .

  • J D

     


    Danielaa skrev 2009-01-21 13:42:29 följande:
    JD: Skickar du länk sen så vi får kika?   Nu har jag kollat Golden days catering å pratat me catering-ansvariga! Hittade mumsiga alternativ därifrån som de faktist lutar åt nu! Å som JD säger, e ju lite charmigt å ha från samma resturang som förlovningsmiddagen va på!

    Javisst kan du/den som vill få se sidan. Jag vill dock inte att den ska bli sökbar via google så jag inboxar den som vill ha den . Inte så mkt bilder än dock, haha.


    Himla kul att ni har hållit på med tråden så länge. Hade ju knappt träffat min fästman när ni började med Gbg-tråden (vi hade varit tillsammans i typ 1 månad 1 vecka, haha) fast det säger nog mer om oss än trådens längd kanske .

  • J D

    Tx2: Håller med de andra- mkt fin dukning! Grönt är så snyggt!

    Danielaa: You've got mail

  • J D

     


    skille skrev 2009-01-22 08:14:45 följande:
    kjempe fine dukninger:) Hvordan går det med smekmånaden planeringen??

    Jadu, vi är väl fortfarande mest inne på Maldiverna skulle jag tro. Annars har jag börjat kika lite på Columbia. Hursomhelst ska vi inte åka förrän ett halvår efter bröllopet, känns som att det finns mer att välja på då.

  • J D

     


    Myrmor skrev 2009-01-22 13:02:09 följande:
    Nu har min slöja kommit på posten så man kan kryssa av det också...trodde jag . Kammen slöjan sitter på är av. Visserligen var den billig (220kr) men hur mycket prisavdrag tycker ni är rimligt? Eller ska jag betala porto och skicka tillbaka den?

    Om du betalar porto så ska du ha tillbaka portoavgiften också eftersom det är fel i varan . Skicka tillbaka och få en ny säger jag!

  • J D

     


    Myrmor skrev 2009-01-22 18:57:25 följande:
    Nu har jag mailat fram och tillbaka med försäljaren av slöjan hela dagen känns det som. Erbjöd mig att betala mindre och laga den själv, det ville hon inte. Erbjöd mig att skicka upp den om hon skickade porto/pengar till porto. Det ville hon inte, utan hon ville skicka frimärken till mig EFTER att jag skickat slöjan till henne. SUCK!! Nu orkar jag inte bråka längre, skickar den utan porto och avsändaradress så blir det "mottagaren betalar". Är det ok tycker ni?

    Suck, vill du att jag ska leta fram paragrafer så att hon kanske lyssnar bättre? Är det en privatperson eller företag?

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 4!