Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    2011-brudar

    Svanboet skrev 2009-03-23 10:02:40 följande:
    Oj hoppsan! Hamnade vi längst upp på listan?! Tycker nästan att Bettertogether kan få stå först eftersom hon hänger här men rent tekniskt inte är 2011-brud.
    Men åh, så snäll du är svanboet som låter mej stå med fastän jag inte är 2011-brud :D

    21 augusti 2010. Österbotten i Finland ^^
  • Bettertogether

    Nu börjar planeringen ta lite fart. Sambon höll med om att planering i tid kan vara ett bra alternativ, när jag kan tendera att bli lite väl stressad ibland :/ Dessutom tycker jag om att ha gott om tid att göra saker och ting.

    Färgtemat blir troligtvis de där varma färgerna.. varmgul, gul-orange, och rött + grönt så som murgröna och liknande. Solrosor har jag tänkt att odla själv till dekoration av festplatsen. De ska jag prov-odla i sommar (KAN man misslyckas med att odla solrosor?! :P) Sen finns det ett snyggt naturfärgat bastband (som ofta används i blomsterhandeln) som jag funderar på att använda till dekoration, och även som häng i buketten. :)

    Så har vi även bestämt att vi ska ha brudvals.. Det ville min m2b promt ha, medan jag helst lämnat bort dans helt och hållet :/ Men nåja, det kan väl vara roligt att få röra på sej också :)

  • Bettertogether

    NU vet jag vilken modell min bukett ska vara!! :D Fick hem lite blommor från skolan idag, och band snabbt ihop en version i rosa (sen blir det gul-orange-röd som gäller)... Bild kommer så småningom, bara för att se hur modellen ser ut. :D

  • Bettertogether

    Sådär, nu finns buketten i mitt galleri.. :) Det är den rosa modellen jag TROR att det blir (i sommar när jag binder en droppformad finns risken att jag ändrar mej). Är mycket medveten om att bladen sticker ut åt alla håll och kanter och att den inte alls är rund, men skyller på ganska ofärska blommor ;)
    Dessutom satte jag dit en bild på en tärnbukett jag band på samma gång. Den är gjord av gröna nejlikor, knappkrysantemer och arabisk stjärnlök.

  • Bettertogether

    Jag är genialisk!! Eller åtminstone är min idé fruktansvärt genialisk! :D Jag studerar nämligen till trädgårdsmästare inom blomster och handel (i princip florist på en lägre nivå) och ska skriva slutarbete nästa år... Och idag kom jag på den briljanta idén att planera festdekorationerna till vårt bröllop som slutarbete! :D Det betyder att jag helt utan kostnad får prova mej fram till hur jag vill ha dem i skolan + att jag får se hur det börjar se ut ;)
    Två flugor på smällen!

  • Bettertogether

    Det låter fint, eran... hur har du tänkt bordsdekorationen för övrigt? Bara diamanterna?

    Själv sitter jag och letar musik som kunde platsa som "brudvals" :) Just nu är jag inne på "Jack Johnsons -better together".

  • Bettertogether

    Det låter ju väldigt stilfullt!!! Svart, vitt, lila +gröna murgröna kommer ju bli supersnyggt!! Också utgångsmusiken låter finfint! :)

    Idag har jag fått bekräftat att min vän i Australien (en mycket begåvad och konstnärlig kvinna) ska designa våra inbjudningskort! :D

  • Bettertogether

    Bettertogether, 21 augusti 2010, Finland

    Svanboet, februari 2011

    Orangegirl, februari 2011, Thailand

    ALLIMA, februari 2011 Luleå

    nemosmamma, juli 2011, Umeå

    Waldekrantz, juli 2011, Stockholmstrakten (troligtvis)

    Eran, juli 2011, Örebro

    eapea, sommaren, 2011

    Paret Å, augusti, 2011

    lillalyckan, nov 2011 Halmstad

    tobiasochlinda 2011 nya guinea (troligtvis)

  • Bettertogether

    Svanboet: Man tar bara ett datum som passar helt enkelt ;)

    Det perfekta skulle vara ett bröllop kring midsommar, för då är det som ljusast dygnet runt.. Vilket betyder att fotograferna kan få bra bilder (är kräsen då jag har fotografering som den största hobbyn) ;) Men då är jag också väldigt förtjust i levande ljus och lite dunkelt mörker =mysighet! Och så vill jag ju ha det ganska varmt ändå, så man inte behöver ha en massa extra kläder så man inte fryser.

    Så resonerade vi när vi kom fram till augusti

    Datumet fick vi fram eftersom första lördagen i augusti är vår solist ledare på ett årligt återkommande läger. Andra lördagen i augusti är det konfirmation i staden, så då är många bekanta upptagna där. 3 lördagen i augusti är det ett stort happening i vår stad dit ALLA går. 4 lördagen i augusti är det "villaavslutning" (något man firar med raketer och lite fest i finland)... Så det var bara att välja vilket evenemang man helst ville missa... Därav blir det den tredje lördagen i augusti (21 aug). :P

    Det SKA INTE vara enkelt ;)

  • Bettertogether

    Förhoppningsvis ska jag och prova en begagnad brudklänning denna vecka :) Den är inte alls dyr (100 ? eller ca 1000 SEK), och rätt så snygg!

    Det känns lite tidigt att börja leta klänning, men eftersom vi vill hålla kostnaderna så låga som det bara är möjligt, och jag faktiskt kan tänka mej att ha en andra handsklänning, känns det som en möjlighet :)

    Vad tycks? :)

    www.pukuvuokraamo.net/uusi/&subkuva=248&id=3&tuoteid=1502&start=4

  • Bettertogether

    Sätter in en bild i mitt galleri istället ;) Den med gul bakgrund är det.

Svar på tråden 2011-brudar