• Eran

    2011-brudar

    Trodde jag va ensam om att vara ute i god tid. Vi planerar att gifta oss i juli 2011. Problemet är att jag redan är gift, ligger i skillsmässa nu, klar i maj. JAg vet, dumt att planera för nästa innan man är klar med det första. Men allt känns bara såååå rätt så varför vänta?? Att bara planera är väl inte fel??

  • Eran

    Orangegirl, februari 2011, Thailand

    nemosmamma, juli 2011 umeå

    eapea, sommaren 2011

    lillalyckan, nov 2011 Halmstad

    ALLIMA, vintern 2011 Luleå

    Bettertogether, mars 2011

    Eran, juli 2011 Örebro

  • Eran

    Tack tjejer!! Det värmer att höra. Hur långt har ni andra kommit? Nästan all våran planering är klar, bara det praktiska kvar. Fast vi gör ju lite ändringar hela tiden. Men det är sååå kul!!!!!!

  • Eran

    Vi ändrade färgtemat idag. Skulle ju ha grått/lila från början. Satt och sorterade gamla kort och fick fram mitt gamla bröllopsfoto.....grå underdel & lila överdel. Kul. Jag hade inte tänkt så långt. Vad tror ni om svart & lila? Har hittat skitsnygga inbjudningskort i svart.

  • Eran

    Det blev svart, vitt & lila. Tror det kommer blir jättesnyggt. Satt igår med budgeten. Det hamnade på 90K. Där är vi inte överens. Jag tycker det är för mycket och han säger att det spelar ingen roll. Vad tycker ni?

  • Eran

    Vi ska inte åka på någon resa utan tar det senare. Vi blir ca 120 st. Jag vet inte varför men det känns bara för mycket. Jag är nog larvig.

  • Eran

    Nej de är i papper. det blir billigast så. 19 kr/styck. Tack, jag älskar dem!!!!

  • Eran
    Svanboet skrev 2009-03-18 12:50:55 följande:
    Men den "namnlappen" som syns i galleriet ser broderad/sydd ut - hur fick ni till det?
    Jag laddade ner bilden och redigerade den. Vi har inte beställt dem än.
  • Eran

    Vi ska gifta oss i "min" kyrka och sedan ha middagen & festen i mina föräldrars trädgård. Jag har alltid viljat ha det så. Min mamma berättade för mig att när min moster gifte sig för andra gången så sa jag att jag bara skule byta efternamn en gång när jag blev stor. Första gången jag gifte mig så tog vi mitt efternamn så det stämmer, jag kommer bara byta en gång. Kanske en av anledningarna att det kommer att hålla. Larvigt att tänka så jag vet.

Svar på tråden 2011-brudar