Inlägg från: ALLIMA |Visa alla inlägg
  • ALLIMA

    2011-brudar

    Hej allihop! Blir ett 2010 eller 2011 bröllop för oss oxå! Dom brukar REA ut klänningar i augusti...funderar på att kolla då om man kan fynda en fin klänning. är det för tidigt tycker ni? Hur långt innan "kan" man köpa sin klänning?

  • ALLIMA

    Jag också! Nu har vi äntligen kommit överens och bestämt oss! Februari/mars 2011 blir det! Längtar redan nu och har en hel del planer och idee´r - önskningar! Känns så roligt!

    ALLIMA vintern 2011

  • ALLIMA

    Orangegirl, februari 2011, Thailand

    nemosmamma, juli 2011 umeå

    eapea, sommaren 2011

    lillalyckan, nov 2011 Halmstad

    ALLIMA vintern 2011 Luleå

  • ALLIMA

    Roligt att vi är några stycken som är ute i god tid! Jag längtar redan oerhört mycket men känner ändå det är bra att ha god tid på sig. Eftersom vi jobbar och har småbarn finns inte så mycket ledig tid att hinna planera och fixa. Vi har funderingar på New York eller London som bröllopsresmål. Nån av er som varit där eller har tips? Kul höra från er hur ni tänker och om ni redan nu har bestämt vissa saker ang. bröllopet! Vi hörs!

  • ALLIMA

    Tja...eftersom det är så länge kvar och jag är en sån som vill ha det jag vill ha - annars får det vara - så landar vi nog runt 80 000. Vi ska inte ha nåt överdådigt Hollywood bröllop men vill kunna bjuda dom vi vill på allt samt köpa den klänning och ring jag vill ha utan att behöva snåla för mycket!Vi är väldigt ekonomiskt lagda båda 2 men i detta fall vill jag inte snäla. Möjligtvis vara ekonomisk i de fall man kan vara det. exempelvis se om man kan hitta klänningar till barnen på REA osv. Hur tänker ni? Låter lite jobbigt hitta lokaler i Stockholm....beror det på mängden lokaler eller priser eller...? Sök er utanför är mitt tips - i Sigtuna och runt Uppsala finns många vackra platser!

  • ALLIMA

    Bettertogether : Det är samma här. Dvs. att jag är så rädd för att jag eller sambon eller barnen ska bli sjuka till den stora dagen. Vi har tänkt oss februari eller mars 2011 och vi vet ju att det florerar en massa i dessa tider. Just nu har vi magsjuka.... men vad göra? Vi brukar bli sjuka under andra årstider också och jag har bestämt att jag vill ha ett vinterbröllop! Vi kanske kan tipsa varann om kurer för att hålla oss friska ? Tänker samtidigt att man inte kan gå och fasa för att bli sjuk just under den dagen heller...

  • ALLIMA

    Ps. välkommen till vår sida! Kul att vi börjar bli några stycken - redan!

  • ALLIMA

    Jag har redan kommit en bit på vägen vad gäller planerandet. Har drömt om bröllop sen flera år tillbaka hihi. Jag har fyndat ytterkläder till barnen på Tradera vilket känns bra! Fuskpälsar för barn som bara var anv. 1 gång! Sånt kan man lyckas med om man har gott om tid på sig. Hoppas bara jag uppskattat rätt storlek - är ju 2 år kvar... Sen har jag även tanke om vilka kläder jag och mannen ska ha samt lite annat. Har upplyst honom om att jag snart planerat så mycket att det blir svårt för honom att komma med ändringar . Känns kul! Har det hänt nåt mer för er?

  • ALLIMA

    lillalyckan : ser att du är aktiv på flera trådar - har svarat på min om bröllopsdatum...vilket fortfarande svävar hos oss...Är du oxå en obotlig romantiker som drömmer och planerar? Jag är hopplös hihi...Hur ska detta sluta?

  • ALLIMA

    Uppdaterad lista : Om jag nu förstått alla rätt.... Har stött på fler 2011 brudar på andra trådar men tänkte vi bör samlas på en

    Orangegirl, februari 2011, Thailand

    nemosmamma, juli 2011 umeå

    eapea, sommaren 2011

    lillalyckan, nov 2011 Halmstad

    ALLIMA, vintern 2011 Luleå

    Bettertogether, mars 2011

    eran, juli 2011

Svar på tråden 2011-brudar