Inlägg från: orangegirl |Visa alla inlägg
  • orangegirl

    2011-brudar

    Heeeej, jag vill verkligen vara med i 2011-tråden.
    Planerar att gifta oss i Thailand i februari 2011, känner oxå att det är löjligt tidigt att planera nu, men det är ju så roooligt!!!

  • orangegirl

    Hej alla 11:or!

    Vi som ska slå till i Thailand håller som bäst på att leta efter en bra resort där vi ska ha vigseln! Å det är såååå rooooligt!

    Jag är precis som er, letar, planerar, bestämmer mig, ångrar mig... och det är heelt ok när det är över 2 år kvar!

  • orangegirl

    Vi kan väl göra en lista:

    Orangegirl, februari 2011, Thailand

  • orangegirl

    lillalyckan:

    det är som jag, vi letar resort. Eftersom allt är hemligt än så länge kan jag bara göra det när mina barn inte är hemma... och då är det ju aaabsoluuuut bäst att börja i tid så att man hinner......

    Letar efter strandklänning samtidigt. Jag vill ha ett antal tips/modeller på klänningar och sen ska jag sy upp den när vi kommer till Thailand.

    Har ni några idéer kring vilken typ av klänning ni vill ha? jag vill absolut ha halterneck i alla fall, och knälång tror jag.

  • orangegirl

    Jag är oxå en som vill ha det som jag vill ha det, därför gillar jag att det är så länge kvar... Spara, spara, spara!

    Vi ska ju gifta oss i Thailand och har kontakt med en resort som ska hjälpa oss med allt från vigsel, boende och middag till kläder, blommor och fotograf. Just nu ligger budgeten på 30 000 för oss och 14 gäster. Men då vi bjuder med alla kommer resan att gå på maaaaaaaaaaassor mer pengar, vi räknar med minst 200 000 för alla. Men vi får se när vi bokar resan om vi kommer billigare undan, allt beror på hur turismen och flygpriserna ser ut då. Detta är liksom en "once in a lifetime"-grej för oss och då får det kosta...

  • orangegirl

    lillalyckan: Vi planerar i hemlighet! Därför måste jag vara lite försiktig med vad jag skriver här... men det är ju så roooligt, jag vill berätta för hela världen - egentligen!

    Hihi!

  • orangegirl

    Bettertogether: Testa Bio-Strath! Hjälper till att bygga upp immunförsvaret!

  • orangegirl

    Hallå...
    Hur går det med planerandet? Visst går det i vågor när det är så långt kvar som vi har?

    Just nu letar jag bilder på klänningar och kläder till min m2b. Vi som ska ha ett strandbröllop i värmen vill gärna ha en blandning mellan snyggt och strikt. Eftersom vi ska sy upp kläderna på plats måste vi ha med oss bilder ur lite olika vinklar ner dit. Och jag har ju tid...

    Vad planerar ni just nu?

  • orangegirl

    Oj här blev det fel " vill gärna ha en blandning mellan snyggt och strikt"... ska ju vara "mellan snyggt, strikt och mer avslappnat" strandaktigt liksom men inte "slafsigt" föstår ni vad jag menar?

  • orangegirl

    Jag vet på ett ungefär vad jag vill ha för klänning, eftersom det är ett strandbröllop vill jag att den ska vara enkel men ändå stilren. Det ska vara halterneck och avskuren under bysten liksom... Har hittat några på www.nordstrom.com som jag gillar. Hihihi, har även köpt slips, näsduk och manchettknappar till min m2b på Tradera... siden för 101 kr.... Tjoho!

  • orangegirl

    Jag är lite kluven när det gäller att anlita en koordinator...

    Vi ska gifta oss i Thailand, och från början hade vi tänkt anlita en svensk koordinator där, men nu har vi tänkt om för resortsen där nere är så otroligt villiga att göra allt de kan för en, och det blir billigare. Dock får man ju maila och greja på engelska vilket jag inte tycker är nåt problem, men jag förstår om man vill ha en svensk på plats för att slippa det.

    Hade jag haft obegränsat med pengar och begränsat med tid skulle jag anlita dig, annars tycker jag då, som håller på nu två år innan att det är uuuunderbart att få planera och göra det själv!

  • orangegirl

    Glömde att säga att annars verkar ju yrkesvalet vara klockrent med tanke på dina kunskper! Det låter verkligen jätteroligt! Skulle oxå vilja kunna allt det där, du skulle kanske utbilda dig till frissa oxå och att sy om, in och ut klänningar så vore du ju helt outstanding!!! Grattis till dig!

  • orangegirl

    Jag "möblerar om" lite i listan så att vi kommer i kronologisk ordning:

    Svanboet, februari 2011

    Orangegirl, februari 2011, Thailand

    ALLIMA, vintern 2011 Luleå

    Bettertogether, mars 2011

    nemosmamma, juli 2011, Umeå

    Waldekrantz, juli 2011, Stockholmstrakten (troligtvis)

    Eran, juli 2011, Örebro

    eapea, sommaren, 2011

    lillalyckan, nov 2011 Halmstad

Svar på tråden 2011-brudar