• Englali

  Fruar - sommarbröllop 2008

  Hej tjejer!

  Nu har jag också hittat hit.
  Är dock inte på topphumör, ligger i influensa o är riktigt riktigt dålig.
  Ovanpå det så gick jag ut o hämtade posten... där ligger brev från polisen till min kära man som kört i 78 km/h på 50 väg... nätta 4000 jävla spänn i böter. Jag är inte rikgit sååå jättekär i min man idag kan vi väl lugnt konstatera

  Anne: Stort grattis! Visste inte att ni väntade en liten. När är det dags??

 • Englali

  Pumpkin: Jag önskar att min körde som en gubbe just nu, verkligen!! Så tråkiga pengar och just nu är det inte gott om pengar här kan jag lova, vi öser in allt i huset och 4000 hade blivit en hel del för i renovering. Jäkla Andreas!! Tyvärr är det ju så i hans jobb, han kör ju bil jämt, jämt så jag tror man blir lite fartblind men nu får han f-n lära sig att använda farthållaren!

  Jag är som dig vad det gäller pluggandet Pumpkin, måste känna pressen, måste få "svettas" lite.

 • Englali

  Haha tro mig, jag har redan ringt och skällt!! Talade om för honom att han kunde ju börja spara till sin feta räkning på 400o spänn! Usch så är jag extra gnällig när jag är sjuk.

  Skulle bra gärna ta dom där 108 miljonerna ni diskuterade här ovan...

  Att Anne ska ha bebis, så mysigt. Hur kan jag missat det?

 • Englali

  Det är det säkert då
  Många bebisar på g nu i tråden. Är snart bara du, jag o Anja kvar va?

 • Englali
  Pumpkin skrev 2009-01-14 14:29:30 följande:
  Ja, fast ni försöker ju och Anja har redan barn - så jag är nog ganska ensam i mitt barnfria leverne
  Nejdå helt ensam är du inte. Ibland vill jag bara strunta i det eftersom jag undrar hur tusan vi ska ha råd. Under mammaledigheten alltså... om det inte vore bättre o bli klara med huset först o så, ja... jag ska ju alltid vara så himla praktisk o alltid oroa mig för pengar. Skitjobbigt men sån är jag.
 • Englali

  Anja jag vet, men man måste vara lite realistisk också. Ibland ångrar jag att vi köpte huset... det kostar så mkt, blä!!
  Haha förlåt, jag ska vara lite positivare. Kommer det en liten så löser vi självklart det. Allt ordnar sig på ngt sätt tillslut.

  Vilken härlig semester ni har inplanerad förresten, inte alls avundsjuk...

 • Englali

  Fast här är huset ganska dyrt... över medel iaf och sen har vi två lån sedan innan sedan skolan och det är väl det som svider. Men men, det löser sig... När jag pluggade levde vi ju på i princip ingenting då jag inte fick ngt studielån.

 • Englali

  Ja det tycker jag. Vi har rivit vägg o breddat vissa dörröppningar. Köpt nytt golv till hela huset som börjar läggas nu i helgen, målat alla dörposter och taken i vissa rum. Rivit tapter o bredspacklat alla väggar i några av rummen så mkt skit jobb är gjort. Nu är det tapetserig och golvläggning kvar. Har även börjat skissa på det stora badrummet som förhoppningsvis ska göras under året. Köket får väl bli om ett till två år.

 • Englali

  Pumpkin: Ja... helst bara det roliga! Men det känns toppen... går o spanar på mina fina vita fräscha dörrposter hela tiden. Haha, vem tusan trodde att jag skulle bry mig så mkt om en dörrpost!?!

  Anja: hur vi har huunnit? Folk här hemma gnäller på att vi är sååå söliga, att vi borde vara klara nu för vi har ju faktiskt bott i huset i fem och en halv månad.... *suck*
  Men jo, vi har faktiskt vilat en del också tycker jag. Hade vi satt lite mer fart hade vi varit lite längre, men det går inte att jobba hela tiden. Man måste unna sig lite ledig tid o njuta ibland.
  Badrummet ser jag dock mkt fram emot att få i ordning!

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008