Inlägg från: Originalrosen |Visa alla inlägg
  • Originalrosen

    Åntligen fredag del 16

    Maken kikar på snooker på TV *boooring*

    Får nog överfalla honom snart och föreslå någon trevlig fredagsaktivitet. *ser otroligt oskyldig ut*

  • Originalrosen

    Ett trendbrott, låter det som. Skönt för dig! Ute är det soligt, kallt och se ut som en riktigt bra dag. Bäst jag hänger på mig lite sköna, varma kläder och tar mig ut med hunden en sväng.

  • Originalrosen

    Min nos gör så ont. Jag har sår inne i den, liksom och det gör jätteont. Nu orkar jag inte vara förkyld längre, nu är det klart med det. Säger ifrån bestämt, och hoppas att det hjälper.

  • Originalrosen

    Har jobbat som sjutton hela veckan och nosen gör fortfarande ont. Det hjälpte lite att jag bestämde mig för att inte gnälla på det men snart orkar jag inte låta bli att gnälla. Må jag bli bättre till helgen så ska jag stå ut.

    Janos, skönt att du är på bättringsvägen!

    anne, tack för medkänsla - det blir lättare då faktiskt.

  • Originalrosen

    Imorgon är det fredag, du har rätt!

    Grillfest? Känns avlägsen när det snöar och de varnar för snökaos i helgen. Åh , vad jag ska grilla i sommar!

  • Originalrosen

    *kikar upp från soffan, drar bort filten från huvudet*

    Hej! *kraxar bara liiite idag*

  • Originalrosen

    På fredag så har jag möten inplanerade långt in på kvällen med kunder som flyger in över dagen - attans otyg. Fredag är ju fredag - en flaska vin, äta gott, gosa, slötitta på TV:n och surfa på BT!

  • Originalrosen

    I helgen blir det jobb och trevligt blandat - men en fullspäckad helg. Med tanke på hur trött jag är vore det skönt med en lugn helg.

  • Originalrosen

    Har ätit klart middagen nu och sörplar Ramlösa med jordgubb/lime - helt okej. Jobbar imorgon, så det blev bara två glas vin till middagen.

  • Originalrosen

    Gruppkram!

    Hej alla trevliga tjejer, tanter och kärringar!! Snart är det fredag. Tänk, ofta känner jag det som att veckan består av måndagar och fredagar.

  • Originalrosen

    Tänk vad enkelt livet skulle vara om folk gjorde som man sa.

  • Originalrosen

    Visst blir man lite glad över kungabröllop? Det är på tiden, liksom. Såg i tidningarna att de redan har börjat frossa i olika storys kring detta. Idag var det: Vem ska betala för kalaset? - och med någon intervju av en arbetslös person som tyckte det är förskräckligt att a-kassan är så låg och samtidigt ska staten betala för bröllopet.

    En annan ansåg att kungahuset ska betala själva för sitt bröllop "för det fick minsann jag göra". Jag tror att kungafamiljen gärna hade betalat för bröllopet själva - om de slapp vara offentliga i en av sina mest privata stunder. Stackars människor att gifta sig under sådana promisser som kronprinsessan!! Inte sjutton vill man byta med henne.

    Sen tycker jag att staten ska betala en stor del av deras bröllop då det är en statlig angelägenhet. Vilken reklam för landet Sverige!

    Vad tycker ni?

  • Originalrosen

    mammacatta,

    Delar din åsikt om fördelningen av kostnaderna.

    Sen kan man ju tänka till - om det skulle vara strikt kommersiella villkor som gäller, då kan kungahuset ta betalt för reportagen och TV-sändningarna. Tänk vilka enorma summor de skulle kunna ta betalt för rättigheterna till TV-sändningarna! (Ja, i stil med melodifestivalen, fotbollsVM eller vilken sportsändning som helst!)

    Då skulle säkert kungahuset gå med vinst på bröllopet.

    Nej, det blir nog bra om kungahuset betalar för kläderna och maten och staten för säkerheten. Visst betalar staten för säkerheten vid andra arrangemang - EU-möten, fotbollsgalor etc??! Sen kan kungahuset "bjussa" på TV-sändningarna och publiciteten, ligger liksom i deras jobb. Jag skulle aldrig vilja byta jobb med dem, fy sjutton!

    Folk är galna.

  • Originalrosen

    Instämmer med anne, "äntligen fredag"!

    Ikväll blir det god mat fast det är rester. Lite god ekologisk kyckling gjord i ugn häromdagen med gräddsås och pressgurka - samt en liten risotto till det. Hittar nog en flaska vin också!

Svar på tråden Åntligen fredag del 16