Inlägg från: VINTERBRUD 090214 |Visa alla inlägg
  • VINTERBRUD 090214

    Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!

    Just det, idag har jag varit iväg o postat hindersprövningen och namnbyte för min sambo och mina barn.
    STORT!

  • VINTERBRUD 090214

    Nu har jag lagt in två bilder på min brudklänning om någon vill se.
    Inte jag på bild, har köpt den begagnad.

  • VINTERBRUD 090214

    Ska ni dansa vals?
    Vi ska nog ha en hederlig "tryckare" ingen av oss är så dansant. Min blivande undrade om det var nödvändigt att ens dansa tryckare. Men det vill nog jag.

    Hur kommer ni ha upplägget på festen, ska det vara underhållning eller musik i bakgrunden, eller hur har ni tänkt?

    Vad mkt det är nu som jag kommer på som vi inte är helt på det klara med.

    Pratade iaf med fotografen förut, hon ska komma o kika lite på stället där vi ska fota oss, samt ville hon gärna in i kyrkan.

    Hur gör ni med fotograf, studio eller?

  • VINTERBRUD 090214

    Vi har oxå en amatörfotograf som fotade våra kompisars bröllop och vi tyckte att det blev jättebra bilder.
    Hon kommer fota oss innan ca 1-1½timme, sen under vigsel och en stund efter, innan vi far vidare till festlokalen. Där får alla andra ta över fotandet
    Vad betalar ni för fotografering?

  • VINTERBRUD 090214
    090214 skrev 2009-01-10 11:37:45 följande:
    Såååå jäkla ledsen idag....,Fick höra av mäklarn igår att ägarna till det huset vi ska köpa har dragit sig ur. Det enda de hade sagt var att "det kändes inte rätt"!!!!!!!!!!!Vi fattar ingenting! Vi hade kontakt m mäklarn i onsdags å då fick vi veta att ägarna till det huset vi ska köpa hade bestämt sig för det andra huset. Å de var väldigt flexibla. Det hängde på oss när vi ville flytta in. Det enda som fattades var att vi skulle skriva papper nästa vecka. Vi hade köpare klart på våran lght (vi har bostadsrätt nu).Luften har gått ur oss alldeles.. så jäkla ledsen..Ville bara att ni skulle få veta hur läget låg till..
    Fy sjutton vad tråkigt.
    Vi va oxå med om en grej när vi var i husköpartagen. Vi hade högsta budet och fått reda på att vi "vunnit" sen helt hux flux typ några dar efter så dyker en annan spekulant upp och lägger värsta budet över oss. Då skulle vi skriva papper efter någon dag. MEn mäklaren bara ja så är det... Tror hon hade nåt finger med i spelet. Eftersom huset inte gick upp så mkt som alla kanke hoppats på (förutom vi då som tyckte det var jättebra).
    Så vi hoppade av allt.
    Men nu sitter vi i ett annat hus och trivs jättebra.
  • VINTERBRUD 090214

    Åh vad galen jag blir på detta med festprogram.
    Får det inte att funka hur jag än gör....
    Blir helt knäpp.

    Ska ni ha gästpresentationer?

  • VINTERBRUD 090214
    090214 skrev 2009-01-10 21:20:19 följande:
    VINTERBRUD 090214 skrev 2009-01-10 15:08:23 följande:
    Vad är det som inte funkar för dig??
    Alltså är jag gör ett prov att skriva ut så kommer texten helt fel.
    Vi vill ha a5 storlek. Men när jag printar ut det så kommer texten först efter halva sidan, ja helt konstigt.
  • VINTERBRUD 090214

    Har ni folk som hjälper er?
    Isf ger ni dom nån gåva?
    Vad?

  • VINTERBRUD 090214
    Vargtassa skrev 2009-01-11 14:16:42 följande:
    NYHIPPAD!!!!!!!!!!!!! Wiiiiiiiiiie, vilken dag/kväll/natt jag hade igår! Lite bakis idag Info kommer lite senare...
    Nej vad kul. Det vill vi höra mer om...
  • VINTERBRUD 090214
    Vargtassa skrev 2009-01-11 17:12:50 följande:
    Ska försöka köra en kort version.. Blev hämtad ca kl 10,15 på mitt jobb i Uppsala.. Här tror man att man gick safe för att man jobbade men neeej då. På mitt jobb ställer man upp för varandra Fick en jättefin utstyrsel med röda jazzbyxor, blå/svart/grön melerad klänning från myrornas och en grismössa! Vill tillägga att det alltså var en hel gris med vingar jag hade på huvudet (med ett snöre under halsen, drog man i snöret så viftade vingarna på grisen) det fanns även en knapp som vid tryck nöffade som en gris....Fick en smörgås och en bacardi breezer i handen och sen bar det av.. Resan gick till Gävle (!) och en äventyrsborg där vi delades upp i lag och fick genomföra olika uppdrag i olika celler (TOKroligt). Efter det åkte vi alla hem till mig där det vankades pizza och en kareokemaskin..... INTE min starka sida och nu finns det förevigat på film.. Sedan var det dags för ombyte. Nu till leksaksprinsesstiara, röda spetsstringtrosor, förlossningstrosor ovanpå, sjukhusstrumpor, rött linne (mitt eget) och en vit engångsoverall med utklippta luckor märkta med olika valörer som hölls ihop med säkerhetsnålar.. På ryggen stod det "Köp en nål och få dig ett hål"..... Jag skulle alltså sälja nålar för att få ihop pengar till mina egna drinkar.. Och när nålarna säljs så öppnas en lucka på min overall. Dessa luckor satt väldigt strategiskt utplacerade på min kropp.. Luckorna kostade olika beroende på vart dom satt. De dyraste var vid brösten, de nära "centrum" och de på rumpan.. Sedan bar det av igen till en "Rockpub" (Rocklands) i Sala där det var ett band (TOKBRA!) som spelade irländsk rockmusik! Vilken kväll! Det var faktist flera av oss som inte är så dumma på Riverdance upptäckte jag igår Idag är man lite mosig men vääldigt glad och nöjd Vill tillägga att det bara var två tjejer som är bjudna på bröllopet som inte kunde vara med på möhippan. Min mamma, svärmor och deras bästa vänner som är bjudna var med. Svärmor var en av dom som inte är så dum på Riverdance Roligt hade jag!
    Vad kul!
Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!