Inlägg från: Prommis |Visa alla inlägg
  • Prommis

    Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!

    VINTERBRUD 090214 skrev 2009-01-11 19:35:33 följande:


    Oj några -30 minus blir det nog inte hos oss... Jag har ju en klänning med lång ärm (finns i galleriet) och har inte tänkt ha något över den.Vad är det för en sjal du har då?Nån bolero?Kolla tradera o blocket, där kan man hitta mkt.
    Alltså jag har en sjal men jag tycker den är lite stor så jag ska nog på något sätt använda den!
  • Prommis

    Kan ju tänka mig nåt annat om jag hittar något men det blir nog svårt.....

  • Prommis

    Vi har varit och pratat med prästen idag Hon var väldigt trevlig och det blir säkert JÄTTEBRA!

    Vi ska åka till kyrkan och titta och så är det väl ganska klart känns det som. Det blir 2 psalmer och så blir det solosång.... Det jag är nervös för är barnen om de inte är tysta o.s.v. Tuva är ju stor och henne kan man säkert muta värre med 1 åringen... Någon som har så små barn som ska vara med i kyrkan???? Agaton är väl förmodligen nöjd om han får något att äta på så det lutar väl åt någon form av kex så kan vi muta honom. Skräcken är om han SKRIKER mycket och högt i kyrkan.... Vad gör man då liksom???

  • Prommis

    Dukar finns i sockenstugan där vi tänkte vara. Ska köpa löpare att ha uppepå tänkte jag!

    Vår kantor spelar det vi vill i alla fall tror jag det.

    Ja det går säkert bra med sonen. Problemet är att han är ganska så mammig.... Men han kanske inte noterar att vi är där liksom.... Det går säkert bra. Tar med nåt gott för sötsaker gillar han även om han inte ätit så mycket än

  • Prommis

    Idag har sambon hämtat sin ring. Vi har inte likadana ringar. Han ville abslut ha en titan ring och INTE jag så jag har ärvt min mammas och han köpte en titan....

    Ska väl fixa festprogrammen tänkte jag!

  • Prommis
    090214 skrev 2009-01-19 21:58:31 följande:
    Vi ska träffa prästen å kantorn på torsdag, fotografen på måndag. Å på måndagen ska jag även till frissan för provuppsättning. Jag har inte hämtat mig än från tyskland-resan Många mil blev det men men.. nu har vi bunkrat upp med alkohol iaf.VINTERBRUD 090214 skrev 2009-01-19 21:38:13 följande:
    Vi funderar på att ha " du vet väl om att du är värdefull" (tror den heter så). Måste man ha 2 psalmer?
    Tror man ska ha 3 psalmer... Vi har tagit bort 1 så vi ska ha 2.
  • Prommis

    Vi ska inte dansa för vi har inte en sån fest.

    Jag tänkte göra en grej till sambon med som en sak i månaden som vi ska göra antingen bara han och jag eller hela familjen. Så nu undrar förstås jag iom ni har några tips Bio och middag har jag kommit på, en tur med husvagnen till sommaren men sedan är det slut på dem goda idéerna. Man brukar ju kunna köpa sånt när det närmar sig alla hjärtans dag men jag tänkte göra en själv!

  • Prommis

    Tack för tipsen! Skulle ju fixa igår när han var borta men icka jag somnade.....

  • Prommis

    Jag blev hippad igår Fick en helkväll ute! Var vekrligen superkul! Fick ansiktsbehandling och god mat och sedan var vi ut på krogen!!!!!

Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!