Inlägg från: mis79 |Visa alla inlägg
  • mis79

    Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!

    jag ska med bygga naglar, två dagar innna så det inte hinner bli utväxt.
    dansa ska vi men vet inte alls till vad...svårt det där. o vals...hmmm det kan vi inte.... blir nog tryckare här med. utmarschen är heller inte bestämt och vi kommer inte överens....

    till musik har vi hyrt in djinabox. min blivande svägerskas mans syster hade det på sitt bröllop och det var super sa hon. man lägger in färdiga låtlistor o väljer olika till middag o dans osv. verkar jättesmidigt.sen har man knapplås på den där boxen så ingen kan byta muski bara sädär.

    vi ska äntligen träffa bosjökloster på måndag. såå skönt att änligen bestämma meny och få veta detaljer.

    är så imponerade av er andra tjejer som håller i allt det själv med mat och dricka. vi valde ju att köpa ett paket och jag vet ine hur jag skulle hunnit eller orkat fixa allt.
    jag är verkligen imponerad och beundrar er!!!

  • mis79

    sen har vi hyrt in en amatörfotograf som ska vara med under vigslen i kyrkan och på trappan, gratulationer. hon tar även bilder innan av oss där ute på slottet med hela brudföljet. och en gruppbild av alla gäster på bröllopet. sen festen får vi fota sjävla. önskar man hade obegränsat med pengar men ngnstans måste man ju skära ner. vår fotograf är ändå väldigt billig och verkar jätte duktig. budgeten är förresten sprängd sen länge. hur har det gått för er...har ni hållt det inom era tänkta ramar?

  • mis79

    vi har samma paket och för det betalar vi 3500. får alla bilder högupplösta på cd. förstoringar för 40 kr st sedan. vill vi ha en fotobok med ca 15 bilder i kostar det 600. vill vi ha henne sen på kvällen så kostar det 750 kr i timmen. en heldag för 5000 då ingår fotoboken. då är hon lmed tills man sätter sig tills bord och halva förmiddagen ngt. kändes som ett bra pris och hon tar jätte fina bilder.

    ylva wikland

  • mis79

    hej alla!
    en liten fråga. man dansar väl efter tårtan...har jag rätt?? alltså brudvalsen.

    sen undrar jag om man har kvar borden med sina platser när man äter tårtan? eller då är borden brutna och man står upp och sitter där man kan så att säga??

    ngn som har koll på ordningen ???

Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!