Inlägg från: smilez |Visa alla inlägg
  • smilez

    Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!

    091214: WOW, vilket hus! Lite skillnad på huspriser. Här skulle ett sånt hus nog ligga på det dubbla priset! Men oj, jag förstår att ni blev sålda. Det blev jag åxå! (bara av bilderna).

    Meredith: Man ska ha två psalmer ändå sa vår präst, han bad oss tänka ut dom tills vi ska ses nästa vecka. SÅ jag tar åxå gärna emot förslag. Jag vet att många har psalmen "Vi lyfter våra hjärtan".

    Vi ska dessutom ha en låt spelad på saxofon.. förslag på låt?

  • smilez
    Prommis skrev 2009-02-09 21:37:07 följande:
    Jag har nu skrivit ut vigselprogrammen och vi gjorde bara enkal. Alltså ett a4 vikt på mitten så det blir 4 sidor. Tänkte göra detsamma med festprogrammen. Ska ju inte direkt ha någon fest utan tänkte mest tacka folk i det och ev ha lite statistik med. Kan dock inte göra mer idag för skrivaren luktade illa efter utskrifterna. Kan bero på att vi tog lite tjockare papper. EV ska jag chalka dem runtom men vi får se!Imorgon ska vi mest provklä oss och sedan ska jag provsminka och fixa i ordning mig ordentligt.Sedan undrar jag en sak. Det finns ju en myt att man ska ha någonting nytt, nåt blått o.s.v. Vad är de sakerna????
    Myten: Something old, something new, something borrowed, something blue! ;)
Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!