Inlägg från: Lissdaniels |Visa alla inlägg
  • Lissdaniels

    6/6-09 brudar

    91 dagar kvar nu

    Vi skickade ut inbjudningarna början av februari 80 % av alla har redan svarat fast de har t.o.m. 1 maj på sig.
    Det känns nästan som allt är klart, bara lite detaljer kvar.

    Det jag har mest panik över är vad ska jag göra när bröllopet är över? Större av min vakna tid har ju varit bröllopsplanering. Det kommer att bli så tomt {#lang_emotions_surprised}


    6 juni - när 2 blir 1
  • Lissdaniels

    Vad dåligt av henne att ändra när du hade fått ett pris jag hade nog blivit lite ledsen. Var det länge sedan du pratade med henne första gången?


    6 juni - när 2 blir 1
  • Lissdaniels

    Ja jag vet inte varför det ska vara dyrare än en t.ex. uppsättning inför en bal. Tycker det är himla märkligt men det finns väl något bra svar på det också... jag kan bara inte se skillnaden, hår som hår för mig.

    Hoppas att det löser sig för dig i alla fall


    6 juni - när 2 blir 1
  • Lissdaniels

    Vi får lokalen kl 12 dagen innan och det känns ju lugnt, tycker synd om er Spira och josand. Men provduka tänker jag inte göra hemma, det är jag för lat för och jag tror det blir bra ändå

    Idag var jag till Change och köpte underkläder att ha under klänningen. Ska försöka hålla dem hemliga fram till bröllopsdagen


    6 juni - när 2 blir 1
  • Lissdaniels

    Hur gör ni med festhäften? Kommer ni ha en till varje eller till varannan person?


    6 juni - när 2 blir 1
  • Lissdaniels

    Men om alla vill ta hem sina som minnen då?


    6 juni - när 2 blir 1
  • Lissdaniels

    Jag tycker det är jätte svårt att skriva om varje person för flera av blivande mannens släktingar vet vi inget särskilt om. Kanppt hur gamla de är. Blir bara NN - kusin till NN och det kommer inte stå i festhäftena heller för vi har valt att lägga ner lite mer energi på en fin "tavla" med bordsplacering.


    6 juni - när 2 blir 1
  • Lissdaniels

    Jag ångrar mig att vi tog osa 1 maj och inte 1 april.... känns som allt ligger på is just nu bara för att några inte har svarat än.


    6 juni - när 2 blir 1
  • Lissdaniels

    Känns inget vidare för mig heller idag. Ibland kan jag inte förstå varför man gör det här frivlligt, känner mig stressad och blir lättirriterad. Men ingen nervositet finns så långt ögat kan nå.

    Blir så trött på vissa släktingar de har inte svarat på inbjudningarna, pratar som om de tänker komma och sedan nästa sekund vet de inte om de kan komma för att de ska ev ut och resa. Är det svårt att bara säga ja eller nej? Sedan så är det ingen förlust om denna släkting tar sitt pick och pack och åker iväg.
    Blir så stressad för vi har valt att vi vill ha små bakelser till varje person och en tårta till oss att skära i. Blir himla pinsamt om bakelserna inte räcker. Samtidigt så finns det ingen plats att sitta på om de inte har svarat. Oanmälda gäster får sitta på golvet helt enkelt.


    Nova08 skrev 2009-04-03 09:58:28 följande:
    Vet inte om jag börjar bli nervös men idag känns det bara jobbigt med bröllopet.... Dels har vi inte skickat in papprena om hindersprovning, de har varit färdigskrivna i en vecka, vårt äktenskapsförord har vi inte skrivit ännu och det känns otroligt jobbigt att ta tag i. Det känns som om det är bara jag som oroar mig ekonomiskt (kan vara så för att vi inte behöver oroa oss alls, men jag oroar mig alltid..) Vi ska till Tyskland för att handla sprit och köpa ring den här månaden, jag jobbar massa helger och min m2b jobbar från 7-19 varje dag, dels för att lokalen vi ska vara i ska bli klar vilket är ganska viktigt... ;)Men han blir trött och just nu jobbar jag natt så jag är helt bakvänd då jag ska växla mellan dagtid och nattid... Suck vad jag klagar, jg längtar ju massor varje dag annars men just idag är det jobbigt.. Imorgon är det nog som vanligt igen...;)

     


    6 juni - när 2 blir 1
  • Lissdaniels

    Vi har gjort en prel. bordsplacering så får man stryka lite eftersom. Känns som det enda rätta just nu för bordsplaceringen är ju jätte svår att göra. Vem kan sitta med vem m.m..

    Man får inse att våra bröllop är inte lika viktiga för dem som för oss och det kan nog bero på att de inte vet hur mkt jobb som ligger bakom allt.


    6 juni - när 2 blir 1
Svar på tråden 6/6-09 brudar