Inlägg från: 20090725 |Visa alla inlägg
  • 20090725

    gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2

    jag köpte min kläning på Ramonas, men personalen där känndes som att de bara vill sälja det dyraste, och inte så märkbart trevliga! m2b´s kläder köpte vi på remans, å då viste han xakt vad han ville ha å fick hjälp oxå, men de va trevligat på johan´s , men då va vi ju bara på herr avdelningen...

  • 20090725

    va kul, får vänta et tag till tills vi kan skicka in hindersprövningen! mmm... vad mysigt att sitta å provsmaka lite alkohol...

    Jag har tagit paus från pysslandet lite idag, får nog ta å förtsätta med det imorgon! nu blir det film med ett glas vin, nu står gubben här brevid å tjötar att han vill ha datorn! men han får allt vänta lite till!!

  • 20090725

    hittade du någon kläning?


    ozita skrev 2009-01-23 20:45:16 följande:
    Tack! Jag hade för mig att det låg rätt mycket däromkring... Vet du om de är nåt bra?
  • 20090725

    det blir säkert kanon! vart skall ni gifta er? kyrka eller borligt?

  • 20090725

    samma här för oss, jag e inte medlem i svenska kyrkan änns, men min m2b e det så det blir Oskar Fredriks kyrkan för vår del! vilken kyrka skall ni gifta er i?

  • 20090725

    jo det är den, men den e väldigt stooooor! men det känns som ett bra val, vi bor presis nedanför den så vi ser den från vårt fönster varje dag...hehe... och idag e det bara 6månader kvar tills vi går ner för altargången tillsammans!

  • 20090725

    vi kommer att bjuda 79st, då e 17 barn, sen e det 8st som inte bor i göteborg som vi inte vet kommer, sen räknar vi med att alla andra komer, vi vet ju dock inte hur många som kommer att ta med sig sina barn heller, men vi vill ge dem valet att bestämma det själva iallafall! vi kommer att skicka ut inbjudningarna i slutet av feb... tror jag...

    och jag som tycker att det snart e vår dag, du har ju inte alls långtid kvar ju! när har ni satt osa?

  • 20090725

    va härligt att det är så många som vill dela er dag även om det är utomlands, jag hade tyckt det va super mysigt att bli bjuden på bröllop i solen och värmen! många ser det nog som en semester också!

  • 20090725

    självklart får du vara med här... du e så välkommen!

  • 20090725

    vi kommer att ha våran fest på Lundbys hembygdsförening! där får du ha med dig mat och dryck, väldigt fin lokal, som ligger nära buss och spårvagn, men ändå så att man inte stör någon!
    vilken kyrka har ni funderat på? om ni nu skall gifta er i kyrka!


    Francis skrev 2009-01-25 17:39:30 följande:
    A, skäms lite att säga det... men inte så långt när man kommer till att ha saker och ting färdiga/bokade.. jag har så himla svårt för att bestämma mig om saker och ting att det är löjligt!Har öppnat en tråd här på BT om festlokaler i gbg där jag fått massa bra tips på lokaler, och än så länge så har vi endast kikat på en men det blir 1-2 till denna vecka, och jag ska även printa ut hindersprövning och efternamnsbyte till nästa vecka så vi får dessa inskickade i god tid.Men när jag kikat i er tråd så får jag lite dåligt samvete och blir lite stressad över hur mycket ni avklarat och ni skall gifter er EFTER mig...men men.. jag gör mitt bästa för att få det bästa nu! =)Ni har inga fler tips på lokaler i gbg där man får ha egen dryck och mat?
Svar på tråden gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2