• stellajsj

    gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2

    Då var det dags för en ny tråd då den gamla är stängd!
    www.brollopstorget.se/Forum-1-73/m3104838.html

    Maj:
    EmMa09: 16 Maj 2009

    Juni:
    längelevekärleken: 6 Juni 2009
    Saxiquine: 6 juni 2009
    mariekba: 6 juni 2009
    GlamourKitten: 12 juni 2009
    Stellajsj: 18 juni 2009
    Nena85: 27 juni 2009

    Juli:
    ängsblomma: 4 juli 2009
    MolsonCanadian: 11 juli 2009
    Carpet 09: 18 juli 2009
    20090725: 25 juli 2009

    Augusti:
    lottaochalex: 8 augusti 2009
    Miss Mijah: 15 augusti 2009
    Bröllopsblomma: 22 augusti 2009
    wunja gbg: 22 augusti 2009

    September:
    Jojoånicko9s: september 2009
    Ozita: 5 september 2009
    Bridemma: 19 september 2009

  • Svar på tråden gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2
  • stellajsj

    Misslyckat försök.? Vad tråkigt! Men snart så kommer det säkert in en massa nya fina klänningar!


    ozita skrev 2009-01-06 11:25:40 följande:
    Vad spännande med klänningarna! Jag har inte orkat ta tag i det igen efter ett misslyckat försök i höstas. Ska ta tag i det med nya krafter nu!
  • ozita
    stellajsj skrev 2009-01-06 14:21:27 följande:
    Misslyckat försök.? Vad tråkigt! Men snart så kommer det säkert in en massa nya fina klänningar!
    Jaa... har hittade en som jag gillade i stockholm, och det verkade så bra. Och de kunde ändra och fixa så jag skulle få den precis som jag ville. Men sen har jag sett att den butiken fått jättejättedålig kritik. Inte minst här på BT, men även på andra ställen. Och så känns det inte så skoj. Så jag ska kolla här hemma istället! Nån som har nåt bra tips? Jag vill ha en lite kortare klänning, till strax under knäna, så det finns inte så jättemycket att välja på...
  • stellajsj

    Ozita: Vad tråkigt!

    Kolla på Johans på Linnegatan, vet inte hur de har det med korta klänningar men de är så trevliga och hjälpsamma där!! Jag har blivit sååå bra bemött där.

    Kolla annars på topbridaldresses.com, de har jättemånga fina där.

  • stellajsj

    Hej hej tjejer!

    Hur går det med bröllopsplaneringen?

  • EmMa09

    hejsan!! det går väl lite framåt, inbjudningarna ligger på köksbordet och skall skickas imorgon! hindersprövningen och efternamnsbytet ligger också på bordet och skall skickas på fredag! vi har även bokat in vår solist med gitarrist!
    det går framåt...hur går det för dig stellajsj?

  • stellajsj

    EmMa09: Spännande med inbjudningarna! När ska dom skickas då.. ? Har du gjort egna eller köpt färdiga?

    Hindersprövning och efternamnsbyte ska vi skicka efter i mars(om vi nu kan komma överens om namn någon gång!) Vet att hindersprövningen gäller i 4 månader, men visst kan man skicka efter den tidigare och ha den hemma tills det är dags att skicka in den va? Sen gäller den i 4 månader från att man får tillbaka den eller..?

    Vi skickade inbjudningarna i början på december, jättepirrigt att posta dom ( ) men vi skickade dom tidigt eftersom vi gifter oss utomlands.

    Ska ni ha någon solist som ni känner.? Vi pratar om solist också, har inte riktigt bestämt än hur vi ska göra. Ifall vi ska ha så är det en av min sambos bästa vänner som ska sjunga.

    Annars så har vi väl en del klart... Klänning, ring, boende på plats + boende för flera av gästerna, präst, jag gjorde provbröllopsfrisyr hos frisören förra veckan (ska ha något enkelt som jag typ kan göra själv), inbjudningarna,...etc

    Flera saker som bröllopsplats och restuarang etc kan vi inte boka förrän tills våren. Så mars-april framåt blir en hel del att göra!!

  • carpet 09

    Hej alla!

    Tog lite tid för mig att hitta till den nya tråden...
    Här händer det en del ser jag. Vi ska också försöka ta tag i lite mer planering nu igen efter jul.

    Vi beställde save the date-magneter som vi skickade med julkorten. Så de som inte visste att vi planerar bröllop vet om det nu. Vi fick jättepositiv respons på dem med, de tyckte det var en jättekul grej.

    Nu har vi siktet inställt på fotograf och liveband. Är det någon som har tips? Bra och prisvärt helst...

  • EmMa09

    Hej hej, jag var o postade inbjudningarna nu ikväll,(har gjort dem själv-trots att jag inte alls är "pysslig" av mig!)..är jätte nervös att något ska gå fel, typ att brevlådan går sönder under natten, att breven blir förstörda pga dåligt väder eller helt enkelt att de kommer bort på posten! men jag är väl basra nojig!!..Vi kommer att ha en solist som är en kompis-kompis,hon kommer att sjunga och hennes man kommer att spela gitarr, det kommer nog bli jätte bra!

    Stellajsj, ni gifter ju er i juni, se till att skicka in hindersprövningen så fort det går, har hört att det kan ta MYCKET lång tid för att få tillbaka den, speciellt under de populära bröllopsmånaderna!!

    carpet09: tips på live band är tvålive, som vi ska ha. Har hört mycket bra om dem!!! fick tips om dem här på BT!


    stellajsj skrev 2009-01-14 10:53:10 följande:
    EmMa09: Spännande med inbjudningarna! När ska dom skickas då.. ? Har du gjort egna eller köpt färdiga?Hindersprövning och efternamnsbyte ska vi skicka efter i mars(om vi nu kan komma överens om namn någon gång!) Vet att hindersprövningen gäller i 4 månader, men visst kan man skicka efter den tidigare och ha den hemma tills det är dags att skicka in den va? Sen gäller den i 4 månader från att man får tillbaka den eller..? Vi skickade inbjudningarna i början på december, jättepirrigt att posta dom ( ) men vi skickade dom tidigt eftersom vi gifter oss utomlands. Ska ni ha någon solist som ni känner.? Vi pratar om solist också, har inte riktigt bestämt än hur vi ska göra. Ifall vi ska ha så är det en av min sambos bästa vänner som ska sjunga. Annars så har vi väl en del klart... Klänning, ring, boende på plats + boende för flera av gästerna, präst, jag gjorde provbröllopsfrisyr hos frisören förra veckan (ska ha något enkelt som jag typ kan göra själv), inbjudningarna,...etcFlera saker som bröllopsplats och restuarang etc kan vi inte boka förrän tills våren. Så mars-april framåt blir en hel del att göra!!
  • stellajsj

    EmMa09: Tack för tipset! Jag har nu skrivit ut hindersprövningsblanketterna! Vårt stora problem är dock efternamn!! Vi kan inte riktigt komma överens !

  • EmMa09

    ojdå, då det blir ju svårt o skicka in den blanketten! fast ni har ju ett tag på er innan ni kan skicka in blanketterna!
    ska ni hitta på ett nytt gemensamt namn? eller vet ni bara inte vems namn ni ska ta? den biten är enkelt avklarat för oss, fast de beror på att jag har ett tråkigt -sson namn och det har inte han! = Valet är enkelt! (för oss)

Svar på tråden gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2