Inlägg från: anja1661 |Visa alla inlägg
  • anja1661

    Maj 2009!

    idag ska jag fota syrrans (min tärna) förlossning!!! hon ska bli igångsatt kl 14!!!!

    sååå spännande!

  • anja1661

    va?? måste man läsa upp äktenskapslöftena själv?? jag trodde verkligen bara att jag skulle behöva säga JA...hmm...det kommer ju ALDRIG att gå!
    jag bölar så fort jag ser något fint, sorgligt, fantastiskt.....
    så mitt eget bröllop då mannen i mitt liv kommer bli min för alltid lär jag ju inte klara!!

    hmm...är det så i alla kyrkor eller kan jag ha tur o slippa??

  • anja1661

    min m2b tar mitt efternamn! jag ville inte byta till hans -sson namn...ville inte byta överhuvudtaget faktistk om jag ska va ärlig!
    vi har två barn som har mitt efternamn och sambons efternamn som mellannamn...de ska bara ha mitt efternamn sen!

  • anja1661

    jag vill ha hudfärgade stay ups med vit spetskant....men det finns fasiken inte!!

    åh det låter som en kul möhippa!! undrar när min blir...jag vet att det planeras för den!!

  • anja1661

    djurö 09 skrev 2009-03-10 09:25:00 följande:


    jag är en ond ond människa som kan inte hantera 9/10 åringar..[/citat]He, he, he de kan faktiskt va j-ligt jobbiga! Åtminstone när de är flera samtidigt. Nu är det bara två (ett par och en familj) som inte osat, alla tackat ja hittills. Tittade på bilder på lokalen igår och blev lättad- den såg bra ut. (Bokade ju utan att ha sett den). Porslinet var fint- med gröna detaljer-perfekt eftersom vi har vitt och grönt som färgtema (med en touch av rosa). Fick menyförslag på catering- lite kompispris tror jag för det låter billigt! :MENYFÖRSLAGAlt.1Krämig kantarellsoppa med kallrökt lax**Hängmörad biff "Black Angus" med cognacsgräddsås & potatis/jordärtskocksgratäng.Catering. 290:-/pers.Landströms övervåning. 400:-/pers.Alt. 2Toast skagen med ruccolasallad, citron samt toppad med sikrom.**Helstekt fläskfile, rödvinssås, bbq-sås & bearnaisesås. Serveras med wokade grönsaker och potatisgratäng.Catering 240:-/persLandströms övervåning. 360:-/pers.Alt. 3Gravad röding i rieska. serveras med plocksallad och citron.**Lättrökt reninnanlår med björnbärssky. Serveras med wästerbottensost och timjanfylld potatisbakelse.Catering. 310:-/persLandströms övervåning. 420:-/persSamtliga priser är inkl. moms och gäller vid ett minimiantal av 40 pers.Väljer ni alternativet Landströms övervåning. Disponerar ni lokalen till 01.00.Barpriser. 15% rabatt på ordinarie.Vilket tycker ni låter godast???
    alternativ 1 låter jätte gott och lyxigt!!
  • anja1661
    Pingst09 skrev 2009-03-10 10:16:13 följande:
    Jag köpte kvart kartong och klippte/skar den 6 x 5 cm ungefär. Vek dem på längden så de står upp ( som en taknock)Skrev ut namnen på dator på vitt papper med lila text, rev ut dem och limmade på. Rev gjorde jag även på adresserna på inbjudningarna och hade lila text så det kommer igen De blev bra i mina ögon i alla fall...
    låter jättesnyggt!! har du bild på de i ditt galleri? måste in o kika.
    jag funderar på att göra något liknande...fast jag vill ha enkla (inte dubbelvikta) då mina ska stå i en kinesisk lyckokaka.
    tror det blir bra!

    vart köper man vinrött hårdare papper och vad kostar det? hur många ark behöver man till 60gäster??
  • anja1661

    Nalle Puh 40 skrev 2009-03-10 18:22:20 följande:


    Kan inte låta bli att ha min ring på mig i smyg...
    heheh...jag har den i ett skåp tillsammans med bröllopsbudgeten, menyförslagen och allt annat sånt!

    jag kan faktiskt hålla mig även om jag testat den nån gång sen den kom...
  • anja1661

    jag sak nog ha vit slät axelbandslös bh, hudfärgade stay ups med vit spetskant, blåa trosor ( something blue), vita spetstrosor som jag byter om till innan natten....ev ska jag försöka hitta några håll in trosor eller något sånt. behöver tyvärr det till min mage... nån som har tips på vart jag kan hitta det??

    vad ska du själv ha Nalle Puh 40??

  • anja1661
    Hemlig2009 skrev 2009-03-11 08:14:26 följande:
    Såna trosor finns tex på Twilfit. Köpte såna när vi skulle gå på ett bröllop, de är inte snygga! Så se till att ingen ser dem, ha ha.
    åhh vad kostar de då?? funkar de bra?? nä jag har förstått att det ser ut som att man varit i mormors låda och rotat men ingen kommer se de...jag byter om till sexiga vita spets senare under kvällen!
  • anja1661

    jag vet att det planeras för en men mer än så vet jag inte! *nyfiken*

    och vår bestman har fått en lista på vilka grabbar som m2b skulle vilja ha med så där planeras det oxå!
    bestman har tänkt plantera lite lurdetaljer så m2b ska bli nyfiken och tro att ha vet något! hahah!!
    igår skickade bestman ett sms där det stod: hej anna! vi har nu bestämt datum för andreas svensexa. det blir den 11 april. vi lutar åt att gå på strippklubb om det e ok för dig? det e ju ändå en svensexa!! hahah...det roliga var att detta sms skickade han till m2b mobil!! och vi fattade ju inget om att det var skämt så m2b slängde mobilen till mig när han såg att det stod något om svensexa. och jag ringde och skrattade åt bestman och sa att det inte e så smart att skicka det till hans mobil!
    då fick jag hör aatt det bara var ett skämt och att det e det första skämtet och många fler kommer. jag ska hålla masken och när det INTE e ett skämt så hör bestman av sig till mig innan.

    kul grej ju!!

Svar på tråden Maj 2009!