Inlägg från: Pingst09 |Visa alla inlägg
  • Pingst09

    Maj 2009!

    Har postat inbjudningarna idag till de som bor lite längre bort. Få se och jag tar en sväng med bilen ikväll och leker brevbärare till resten eller om jag gör det i morgon...

    Åsså en tråkig nyhet....fått reda på att de ska varsla 70 pers på sambons jobb. 70 personer av 200, så det är ju ganska mycket=(

  • Pingst09

    Hej och välkommen!
    Jag, sambon och dotterns assistent har ingått en tävling med straffavgift för den som stått still eller gått upp varje vecka. Alla får köra sitt eget race och förhoppningsvis ger detta en sporre till att hålla igen!


    Roslinda09 skrev 2009-01-14 17:12:14 följande:
    Hej! Nu kan jag sälla mig till denna grupp. Har läst den här tråden länge men inte kommenterat. Har känt mig så långt efter i planering och fått ångest över alla era framsteg (trots att jag är en planeringsapa utav denna värld i vanliga fall men också en velighetens mästare) Men nu så! Den stora orosbubblan med klänning är löst -jag har bestämt mig och beställt!! (dock kommer jag göra vissa ändringar på den sen när den kommer och vad fin den kommer att bli :)Övrigt: påbörjade GI för två veckor sen. Har fungerat bra. :)Kul att se fler här som kör. Vi får peppa varandra.Gifter oss i kyrka 30/5. Inbjudningar skickas ut i februari.
  • Pingst09

    Nja, läste i tidningen nu idag att det är 70 st av 243 som ska gå. I somras varslade de 30 st men 34 fick gå. Han har jobbat där i 7,5 år så han tror att han sitter relativt säker, men i denna takten går det väl bara mot ett slut=( De har redan hela hösten varit permitterade på fredagar för att företaget ska kunna spara på el o dyl... För att det inte finns att göra alltså!

    Bara att hålla tummarna!!


    Tindragull skrev 2009-01-15 01:12:57 följande:
    Tråkigt med varsel... På sambons jobb är de typ helt sysslolösa nu och drygt 60 av 150 är varslade...Riktigt tråkigt, men sambon sitter relativt säkert... Fast går företaget åt fanders, så blir han ju utan jobb. Mindre kul, då bllir vi en arbetslös och en arbetslös/timanställd i familjen... Sitter din sambo någorlunda säkert eller?
  • Pingst09

    Anja1661: Beställa en omgång alkohol till? Kan man beställa nånstans och få det hemlevererat? Jag vet inte alls hur något sådant där fungerar...

  • Pingst09

    Ok, då ska jag kolla där... Och kolla lite recentioner ang frakten. Bor man som vi i Jämtland så är det ju svårt att hämta vid utlämningsstället, var nu det är.


    anja1661 skrev 2009-01-17 08:02:34 följande:
    japp! vi beställer från vinsajten.com och man kan visst få det hemkört men vi hämtar det på ett utlämningsställe i närheten av där vi bor! de har ungefär halva priset mot systemets!! kanonbra!! vi har beställt en omgång för 4200kr och nu ska vi beställa för 6600kr!! det blir SKITMYCKET alkohol men hellre för mycket än för lite!!om man passar på nu så har de erbjudanden som e bra! en platta öl för under 90kr och whiskey för 149 och så....superbra!!
  • Pingst09

    Jag hade valt den senare av dem två. Gillade inte den knalliga färgen, men den andra var fin!

  • Pingst09

    Vi har bokat en vecka i grekland bara. Åker den 11 september tillsammand med 4 andra. Vi är inte så förtjust i tanken att åka själva för då kommer vi klättra på väggarna innan vi är hemma
    Kanske tar vi en kryssning i sommar på tu man hand, men det blir ju bara ett par dagar.

  • Pingst09

    Här rullar också anmälningarna in. Vet att ungefär hälften kommer nu i alla fall och de fick inbjudningarna i torsdags och fredags. Tom min barndomskompis från Stockholm kommer (till Jämtland)och det är jag jätteglad för!

    Har fixat barnvakt till vår handikappade dotter också. Det känns skönt för de som kan/vill ha henne växer ju inte på träd direkt. Och alla nära och kära ska ju vara med på festen.

    Var till frissan och bokade en vanlig klipptid till nu i februari också och hon ville då att vi ska börja kika på löshåret och färger och så....

    Känns som det är på gång på riktigt nu. Omjag bara kunde få svar från cateringfirman också!

  • Pingst09

    Tur man bor på ett litet ställe där det inte finns så många frisöer att välja på Sedan att man typ är kompis med dom är ju inte sämre det heller!!
    F.ö är det hon som ska vara barnvakt också!

  • Pingst09

    Fråga kan du väl, hon förstår säkert varför du frågar... Alla vill ju komma så billigt undan som möjligt. Men gör klart för henne att hon FÅR säga nej!!

Svar på tråden Maj 2009!