Inlägg från: Barret |Visa alla inlägg
  • Barret

    Maj 2009!

    Hejsan,
    Här är ännu en brud som ska gifta sig i maj. Om 34 dagar är det vår tur (2 maj). Vill gärna hänga med lite här i tråden om jag får, få lite sista peppning inför de sista förberedelserna och inför den stora dagen.. :o)

  • Barret

    Jag känner mig lite stressad men det är nog mest för att jag inte är helt säker på att jag har allt under kontroll. Har endel kvar att göra på trycksakerna, men tror ändå att jag ska hinna klart i tid.

    Nalle Puh 40:
    Vi har inte pratat om annons än faktiskt, kanske borde börja fundera på det... Men blir det så blir det nog med bild efter bröllopet.

  • Barret

    Jag är lite nervös faktiskt... undrar lite vem eller vilka som kommer vara med.. Har ju många som inte bor här i stan vilket såklart gör att jag undrar om det kommer bli något och vad som i sånna fall kommer hända... Tror att min bror och min samobs bror börjat planera något för min sambo i alla fall, dom har bett om nummer och grejer... Såå spännande.

    Nalle Puh 40 skrev 2009-03-30 15:31:15 följande:


    Hur känner ni inför ev möhippa?
  • Barret

    Kom just på att det egentligen bara är 2 helger som det kommer kunna bli något på... Nu till helgen ska vi till fjällen, helgen efter är det påsk och då ska vi åka bort. Sen är det bara 2 helger "lediga" innan bröllopet... Man kanske inte ska fundera och analysera för mycket? *ler lite för mig själv*

Svar på tråden Maj 2009!