Inlägg från: helle78 |Visa alla inlägg
  • helle78

    Maj 2009!

    Jag har inte skrivit på en evighet men följer alls framsteg i planeringen. Vi har kommit igång på allvar efter nyår och har hunnit med en hel del sista månaden.

    Jag köpte klänningen i förra veckan och hade tur att den fanns i min storlek i butiken så nu hänger den här hemma. Det känns så verkligt nu

    I dagarna skickar vi ut inbjudningskorten den blir 49 vuxna och många barn (om alla väljer att ha med barnen). Jag har precis skrivit klart alla kuvert så det bli väl till att posta dom imorgon eller på torsdag.

    Hindersprövning och namnändringsblanketterna skickade vi i helgen

    Ang. presenter till gästerna så är det inget vi planerar att ha. Musik i kyrken har vi inte blivit klara att fundera på ännu, men jag hoppas att en av mina arbetskollegor tackar ja till inbjudan så vi kan be honom sjunga i kyrkan, han har helt fantastisk röst.

    När inbjudningarna är ivägskickade blir det nog dags att spika menyn. Vi har fått ett par förslag från kocken men jag är inte helt nöjd med huvudrätten ännu, den kräver lite småjusteringar.

  • helle78

    Namn: Helena
    Brudgummens namn: Peter
    Bröllopsdatum: 23/5-09
    Bröllopsplats: Börringe kyrka (Skåne)
    Antal bjudna gäster: 50 vuxna och cirka 30 barn
    Budget: cirka 40 000
    Kvar att fixa: spika menyn, vigsel/festprogram, underkläder, hår/makeup, skor, brudbukett, bordsdekorationer, lillkillens kläder, boka fotograf, lämna in ringarna på justering, putsning och omarbetning, designa tårtan, bestämma vin till förrätt och huvudrätt, inhandla all dricka, ev boka hotell, boka transport till gästerna.
    Efternamn? Brudgummens

Svar på tråden Maj 2009!