Inlägg från: Majmorgon |Visa alla inlägg
  • Majmorgon

    Maj 2009!

    Hej alla! Jag hoppar gärna in i tråden, om än lite sent Vi ska gifta oss 9/5 i Stockholm. Har beställt inbjudningskorten idag så vi ska skicka ut dem om två veckor ca när de kommer och har satt osa 27/3...men det där med kärlekstema på frimärkena lät ju nästan värt att vänta på

    Jo, jag tänkte fråga er också om ni ska ha något att ha utanpå brudklänningen, tex sjal eller bolero. Har en axelbandslös klänning och det kan ju som sagt vara lite kallt...vet att jag är lite sent ute med klädseln men klänningen är iaf beställd..

  • Majmorgon

    Ja...visserligen men när jag köpte min i december hörde jag att de flesta som var där skulle gifta sig i september och hon i affären sa med förfäran "vet du att det tar 4 mån att få klänningen???" Och det var ändå en helt vanlig. Men skönt att höra att jag inte är ensam

  • Majmorgon

    Nalle Puh 40 skrev 2009-01-13 20:31:55 följande:


    Något borde man ju ha, är ju ingen garanti att det är sol i maj så vi har köpt ett stort och vitt paraply ifa...
    Det var ju en bra idé, var hittade ni det?
  • Majmorgon

    Vi har bokat resan redan i våra egna namn, men så länge det är samma namn på passet och biljetten borde det väl inte vara några problem? Dessutom kan jag inte bestämma mig om jag ska byta namn eller inte...nån mer som funderar?

    Tindragull - Jättetrist med sådana kommentarer! Vi ska också önska oss pengar och har skrivit det på inbjudan, men det finns såklart alltid de som inte kan respektera ens önskningar, vilket jag har svårt att förstå. Jag skulle aldrig köpa en present om nån önskade sig pengar. Men min svärmor sa samma sak..."det är ju så tråkigt med pengar, och så svårt att veta hur mycket man ska ge". Borde ju vara lika svårt att hitta på present då isf?

Svar på tråden Maj 2009!