Inlägg från: Trulsa79 |Visa alla inlägg
  • Trulsa79

    Maj 2009!

    Halloj! Här är en till som ska gifta sig i maj.

  • Trulsa79

    Våra kort kommer landa på 30kr styck om man räknar med frimärke.

    Vi gifter oss 9 Maj utomhus, så det måste bli bra väder. Förra året var det iallafall toppenväder den helgen.

    Vi kommer skicka ut inbjudningarna så fort de är klara, men funderar på att vänta till i början på feb, för posten ska få frimärken med kärlekstema i slutet på jan.

    Vi har satt Osa till 28 Mars, så att man hinner köpa bordsdekorationer och placeringskort och göra festhäften.

  • Trulsa79

    Gifter mig ute och funderar på att ha rosblad längs gången där vi ska gå eller på hela.

    Men nu fick jag en liten idé om att jag kan använda pappersstansen och göra hjärtan av servetter. Tror ni det funkar om man använder lite tjockare servett? Vi ska gå på gräset så det gäller ju att det är torrt, men om det är det tror ni det skulle funka?

  • Trulsa79
    Tx2 skrev 2009-01-13 22:00:06 följande:
    Längtar tills jag får min ring. Bestäälde den i november men för att jag inte skall pilla för mycket så skall den hämtas i april. Har sedan tidigare ett genomskinligt paraply som skall med om vädergudarna inte är på vår sida. Då vi skall förhoppnigsvis vara utomhus har jag börjat fundera på om min sjal är lite tunn.anja1661: vår resa blir några månader senare så då kör vi nog på det gemensamma efternamnet.trulsa79: kolla bara att det är ok att ni gör så. På det stället som vi skall vara på så har dem lite "regler" vad vi får använda med tanke på nedskräpning. Dem hade nog inte gillat om det låg småsmå bitar av papper överallt som är svåra att plocka upp. Då är det nog bättre med rosbladen som förmultnar.
    Du har nog rätt, det var bara ett infall jag fick. Ska man köra med äkta rosor eller såna i tyg som man kan köpa på tex Ikea?
  • Trulsa79

    Tusan också, jag har växt ur vigselringen!
    Dags för viktminskning här också. Tindragull, hur gör du?

  • Trulsa79
    Tindragull skrev 2009-01-13 23:06:42 följande:
    Jag kör med GI.Rivstartar nu, så jag äter inga kolhydrater, men mycket proteiner och en del fett. Funkar bra för mig. Min förlovningsring sitter stenhårt och om jag inte går ner en hel del i vikt så får jag göra den större...
    Japp, förlovningsringen är också trång. Vilket gör att jag sällan har på mig den här hemma. Dax att börja med Gi.
  • Trulsa79
    Tindragull skrev 2009-01-13 23:59:02 följande:
    Hihi... Vi får försöka peppa varandra att tappa lite i vikt.
    Ja, det behövs nog. Har du många kilo kvar?
  • Trulsa79

    Tx2-
    Det får bli äkta rosblad. Undra bara vad det kan kosta.

    Tindragull-
    Vi funderar oxå på hur vi ska göra med efternamnsbytet. Vi vill ha ett helt nytt. Ska man behålla sina egna och sedan efter vigseln är klar byta? Ska en av oss byta och sedan får den andra vid vigseln, hinner man det? Eller ska jag ta min sambos namn och sedan byter vi båda efter vigseln?

  • Trulsa79
    Kärlekensskull skrev 2009-01-14 20:28:41 följande:
    Ja den frågan har jag oxå ställt mig. Men kan man gå till en blomster affär och säga att man ska ha rosenblad?? Eller köper man en massa 10 pack rosor och sitter och skalar av bladen själva?? Hmm...
    Det blir säkert billigast att göra det själv och då kan man ju köpa blommor på ica istället för fina, dyra i blomsteraffären. Men det låter lite dyrt, behövs ju säkert 100 rosor, eller? Och det blir ju ca 500kr, bara för att gå på. Funderar på att ha bara längs med bänkarna alltså inte på hela gången.

    Så här
    www.projectwedding.com/photo/browse&tag=ceremony&thumbs_page=5

    istället för så här
    www.projectwedding.com/photo/browse&tag=ceremony&thumbs_page=1
Svar på tråden Maj 2009!