• Tx2

    Maj 2009!

    Nu har jag hittat hit oxå

    Nyår var toppen med mycket god mat (känns tryggt att han skall fixa vår bröllopsmeny), dryck, grymt sällskap och snö!

    Då det har blivit ett sådant dektetiv-arbete när vi skall gifta oss bland en del vänner (frågat släktingar som inte kännt till att vi skall gifta oss nu, letat på bt el hoppas på att vi skall försäga oss) så har vi valt att skicka inbjudningskorten mycket tidigare än planerat. Så nu är det bara några få adresser kvar att skriva innan dem kan läggas på brevlådan. Sista finslipet på gästlisatn. Att det skulle vara så svårt!

  • Tx2

    Jag vill ha en enkel bukett med vita blommor. Ett tag funderade jag på att överlåta det till blivande men får se. Inte funderat så mycket, väntar in min klänning (fick bilder på broderierna igår, längtar) och så kan jag fundera på allt runt omkring när den är här (hår, smycke o blommor).
    Var inne på att blommorna på borden skulle matcha, men jag tror att jag överlämnar dukning o dekorerande till våra mammor med och då blir det nog det som finns i naturen då.

  • Tx2

    Liljor är fint! Men jag är lite orolig att dem skall lukta starkt. Hade varit fint att dekorera med oxå.

    Våra vänner vet att det skall bli bröllop, men inte när så det är därför dem försöker klura ut.

  • Tx2

    Häftigt med den fingerburna buketten. Aldrig sett innan. Men blir nog en klassisk enkel sak.

    Nu har jag varit o klippt mig hos tjejen som skall göra mitt hår, samt bokat in tid för konsultation av hår o smink. Känns bra.

  • Tx2

    Skickade ut inbjudningar iförgårr, så dem kom fram igår. Så nu är datumet officielt. Så kul! Jag skall gifta mig!

  • Tx2

    Så nu går jag omkring o oroar mig för att bli kidnappad. Inte orolig för hippan men just att jag inte gillar överaskningar och har ingen aning om när el vad.

  • Tx2

    Hade egentligen inte täkt att skicka ut förrens i slutet på januari/början på februari. Men då vi har haft nyfikna vänner (inte många har kännt till vårt datum, dem flesta av tex mina vänner var inställda på augusti-bröllop då det var vår första idé) så var det lika bra att skicka ut dem nu innan dem snokade mera.


    Kärlekensskull skrev 2009-01-09 22:34:49 följande:
    Nu blev jag strssad, trodde det räckte med att skicka ut inbjudningskorten i mitten av Feb ungefär?? wiii.... börjar bli nervös nu när det börjar hända lite grejer i planeringen...
  • Tx2

    Tycker vi löser en massa varje vecka, tar det aldrig slut? Igår bokade vi hans kläder, idag skall vi till festlokalen o mäta, plåta o reka.
    Vi började spåna på gästpresentationer och kombinationer av gästerna vid borden igår, det blir inte lätt.
    Och nu går jag omkring o är lite nervös att jag kan bli kidnappad närsom. Inte orolig för hippan, jag litar på mina tjejer. Men jag gillar inte överaskningar..

  • Tx2

    love4life: tycker oxå det är svårt att beräkna mängden dryck. Hoppas på att få lite hjälp av vår kock, som har betydligt mer erfarenhet vid tillställningar än jag.

    Moninan: Trist om du behöver dra hela lasset själv. Kan väl erkänna att jag har varit mer engagerad än han, så jag blev projektledaren. Men han bidrar med väldigt mycket då vi båda vill att det skall kännas som vårt bröllop. Jag ger honom uppgifter och deadlines, så det funkar bra. Märker att han har blivit mer engagerad nu när det närmar sig.

Svar på tråden Maj 2009!