Inlägg från: förstagångsbrud |Visa alla inlägg
  • förstagångsbrud

    Maj 2009!

    Hej igen!

    Nyår var trevligt med lugn middag med vänner, berättade vid tolvslaget om våra planer så det kändes kul att få det sagt. Är i startgroparna för att göra inbjudningskorten, jag hoppas att jag kan använda skrivaren på jobbet för det blev inte alls bra att skriva för hand! Annars har jag hittat ett ställe där jag kan få det utskrivet.

  • förstagångsbrud

    Det var planen från början, det ser mer personligt ut tycker jag. Men inte all den informationen... Jag ska ha tjockt papper i inbjudningskorten så det är därför det inte funkar att skriva ut hemma.


    Hemlig2009 skrev 2009-01-03 17:13:36 följande:
    Nej, skriva för hand verkar jobbigt. En vanlig skrivare att ha hemma kostar annars inte så mycket idag.
  • förstagångsbrud

    Fingerburen?

    Jag har dålig koll på det här med brudbuketter!

    kärleken förde oss samman skrev 2009-01-04 18:03:34 följande:


    Vi kommer inte kunna ha liljor då flera är allergiska, en är tokallergisk mot just liljor.Jag kommer nog låta buketten gå i samma färgtema som övrigt vitt-grönt-guldÄr inne på att ha en droppformad, eller fingerburen, med kanske orkidéer, kallor, rosor....Får se om jag hittar lite nya uppslag på bröllopsmässan.
  • förstagångsbrud

    Jag och en vän gjorde 26 inbjudningskort i helgen! De blev jättefina. Jag har ingen aning om vad de kostade att göra per styck, men jag har köpt vitt 300g papper som är grunden i kortet, vitt "lumppapper" som jag använder en liten bit av samt ett rosa eller lila papper med lite tygkänsla. Kortet hålls ihop med hjälp av svart stålstråd formad till ett hjärta och ett litet "lås".

    I kortet hänvisar jag till en hemsida där det finns utförlig information som vägbeskrivning, program m.m. I kortet står i stort sett bara att vi ska gifta oss, dag - tid - plats samt adressen till hemsidan.

  • förstagångsbrud

    Vi gifter oss den 1 maj och har OSA 31 mars.

  • förstagångsbrud

    Vi ska åka en tågresa till Italien, med vår son på nästan två år. Det ska bli spännande att de så mycket av Europa på vägen!

  • förstagångsbrud

    Hurra, vi har bokat ett band som ska spela på festen, det ska bli så himla kul!!

  • förstagångsbrud

    Nu har jag beställt rislyktor som ska skickas upp under festen!

  • förstagångsbrud

    Namn: K
    Brudgummens namn: A
    Bröllopsdatum: 1/5-09
    Bröllopsplats: Hässleholms kommun
    Antal bjudna gäster: ca 50
    Budget: 20 för festen, 20 för resan
    Kvar att fixa: eh... det mesta!
    Vad blir det för efternamn? Ditt, brudgummens, eller kanske et helt nytt: Eventuellt ett helt nytt, annars behåller vi nog våra gamla.

  • förstagångsbrud

    Samma här, vi gifter oss den 1, har festen den 2, sen åker vi tåget till Veneto runt den 4! Ska bli så spännande. Vart i Italien ska ni?


    Tizia skrev 2009-02-16 15:24:49 följande:
    Hejhopp, vi gifter oss den 2/5 och åker till italien på resa.. Tror våren e fin där =)
  • förstagångsbrud

    Hej hej, Jag blev hippad igår! Det var jättekul, många vänner var med och det var spännande att inte veta vad som skulle hända. Vi var ute och åt, sen fick jag en ny provsminkning på Make Up Store (jag var på en som blev helt värdelös i vintras) men denna gången hade jag 11 tjejer som stöd och makeup-tjejen var jätteduktig.

    Sen åkte vi till min hemstad och käkade middag och hade mys i hennes lägenhet, sen ut på krogen och hem tidigt på morgonen... Jättekul!

  • förstagångsbrud

    Åh, jag vet att detta händer inför alla bröllop och det kommer garanterat att bli fler avhopp, men nu är det tre personer som avtackat sig. Supertråkigt!!

Svar på tråden Maj 2009!