Inlägg från: Pingst09 |Visa alla inlägg
  • Pingst09

    Maj 2009!

    Hej på er!
    Vill bara meddela att jag bytt mitt nick från efternamnsbyte till pingst09....

    Lycka till på det nya året!

  • Pingst09

    Min bukett kommer att gå i lila och creme. jobbar i en blomsteraffär två dagar/v och håller för fullt på kolla in olika alternativ på blommor. Blir nog en ljusare lila ros och nåt mörkare lila och kanske en cremefärgad ros till det. Min syster ska binda buketten... och göra bordsdekorationerna hoppas jag!

  • Pingst09

    Men jag kunde se....

    Nalle Puh 40 skrev 2009-01-05 10:04:10 följande:


    kärleken förde oss samman skrev 2009-01-04 21:59:43 följande:
    Gick tyvärr inte att se sidan
  • Pingst09

    Jag har varit på massage idag hos den jag tänkt fråga om makeup, men på något konstigt vis kom jag mig ej för att fråga. Hmmm! Får ta det nästa gång...eller om jag ringer! Hennes kompis frisören ska göra uppsättningen på mig och henne har jag redan frågat. Attans (!?!) varför skulle det vara så svårt att klämma ur sig det då?

    Jaja, annars har jag (vi) gästlistan klar. Alla adresser skrivna (bara att skriva ut och klippa/klistra på kuvereten)Förlagan och alla grejer till inbjudningarna klar. Men ännu inte 100% klart med lokal och mat så jag kan inte göra inbjudningarna klart ännu. Fast jag hade tänkt att vi skulle skicka dem nu i månadsskiftet.
    Toastmaster-par klart.
    Tärna klart.
    Klänning inköpt, måste bara till sömmerska för lite ändringar.
    Vet vem jag ska fråga ang musik både till kyrka och fest, men inte kommit mig för ännu. Ska jag ringa eller maila?

    Funderar på om jag ska ha slöja eller inte. Sambon vill det, men alla jag hittat verkar så långa. Men 75 cm kanske inte är så långt ändå.... Ska ni ha slöja?

    Skor har jag också börjar kolla. Kan inte gå i högklackat så det får bli nån ballerinatyp, kanske med ett par cm klack bara. Tips emottages gärna!

    Oj, vad långt det här blev, men så blir det ibland!

  • Pingst09

    Tindragull: Herre min dag vad du hunnit med! Du kan ju bara sätta dig ner och vänta i princip....

    Vad gäller skorna igen så kan jag för mitt liv inte gå i sådana med med än MAX 3 cm klack. Hade ett par såna nu ijul och fick ta av dom efter 2 timmar. Är kraftigt överviktig så mina fötter är ganska känsliga...

  • Pingst09

    Vi tänkte ha osa 30/4 och gifter oss 30/5. Det får räcka för att vi ska hinna klart med presentationer och bordsplacering!

  • Pingst09

    Åh, jag önskar man kunde gå på en mässa, men att åka över 50 mil för det känns inte så lockande!

  • Pingst09

    Åhh, sitter och håller på med inbjudningarna. Attans vilket pyssel det blev, jag som tyckte jag gjorde en enkel variant. Men nu är det bara 5 av 37 st kvar att göra...

  • Pingst09

    Finns redan i mitt galleri, fast utan text. Har bara skrivit ut i datorn med svart text på det tunna lila pappret och knutit samman dem med ett 3 mm ljuslila satinband.


    Tindragull skrev 2009-01-12 21:51:53 följande:
    Åh, vad roligt! Jag älskar att pyssla! Vi får väl se bild sen?
  • Pingst09

    Vi har skrivit vår adress till bröllopshemsidan i inbjudan och där skrivit våra önskemål om barnfri fest och pengagåva istället för vaser och brödrostar
    Nu är det väl så att inte alla kommer kunna kolla på hemsidan (mormor och morfar tex) men jag skulle tro att de frågar mamma eller nån om vad som står där.
    Det har börjat läcka ut nu om att vi ska gifta oss och vi har inbjudningarna klara så jag tror vi postar dem idag (och åker runt själv som brevbärare i morgonfm till de som bor nära) Har osa 30 april. Kanske lite tidigt att posta dem redan, men det må så vara då. Hellre det än att folk hör på omvägar...

Svar på tråden Maj 2009!