• Frujj

    Fikasugna Göteborgsfruar fortsätter att träffas

    Hej och god fortsättning!
    Nibla: Trist med den smaklösa maten på nyår, och allt bajsblöjeamningsnattsuddsprat. Trist när det blir insnöat.

    Vi firade nyår med ett par vänner här i närheten och två andra par var oxå där med sina barn. I slutänden var det bara jag och värdinnan kvar som var tjejer i gänget, (och fyra pappor och en massa ungar) en kom inte o en fick åka tidigt för o jobba. Känner inte värdinnan särskilt väl men fick höra allt negativt om hennes man, en massa gnäll om att det minsann var hans tur att ta disken o att han smitit iväg för att kolla på fyrverkerierna, gnäll om hur man tar hand om barnen och däremellan en himla massa tillrättavisningar av honom.. Jättekul... Vid tolvslaget gick alla ut för att kolla på fyrverkerier utom hon och jag (ville inte ta ut O som var vaken) och så fort de stängt dörren fick jag höra en lång harang med negativa saker om hennes man, tyckte det var lite surt sätt att börja det nya året på så jag tog mitt vinglas med vatten och sa SKÅL! och skålade med henne.. hahaha sen pussade jag på mina killar och ignorerade det negativa....

  • Frujj

    Linum: Låter som om man skulle firat nyår med er
    Lägg gärna recepten på receptbloggen om du vill

    Ha det så gött på spa!

  • Frujj

    Nibla: Ja jag har fått nåt skumt meddelande av dig, nåt gaggande på engelska. Men kan man få virus på fb??

  • Frujj

    Nibla: Man kan ju radera ditt meddelande, så jag gjorde det. HOppas det inte är virus. Kan det vara nån som kommit åt ditt inlogg??!?? Nån som hackat sig in på ditt namn? Finns det ingen abuse-anmälningsmail på FB?

    Carma: Ja fruktansvärt trist med sånt snack hela kvällen. Fick dessutom den mycket intressanta informationen att hennes man luktar illa i mun.. men hallå..sånt säger man väl inte om sin man till nån man knappt känner?? Knappt ens till nån man känner heller för den delen.
    Nä disken går ju ingenstans...

  • Frujj

    Usch jag har sträckt mig i ryggen, det gör sketaont för att tala klarspråk! Vågar inte lägga ner lilleman för då får jag inte upp honom igen. Eller rättare sagt jag kommer inte upp från golvet... förut fick N hjälpa mig upp.. jösses det är verkligen dags att börja träna.. eller nåt!

  • Frujj

    Carma: Jag har lite planer på att gå o simma nån gång per vecka, men just nu ser det mörkt ut för att komma iväg hemifrån, lilleman vägrar ta nappflaska (även om det är min mjölk i) och det är ju inte så lätt o få tag på mig om jag ligger i bassängen o simmar mina 1000 m..
    Får väl ta mig i kragen när det gäller promenader. Hoppas våren blir lite friskare så att jag inte sitter här hemma med sjuka barn hela tiden. Fram för våren!!!
    (och så har det varit värsta snöstormen i sydöstra sverige idag...)

  • Frujj

    Ab: Grattis i efterskott!! Visste inte att det var din dag igår, men stor födelsedagskram till dig idag istället!

    Nibla (och ni andra ) det är ju det som är fördelen med vår "låsta" blogg där är det bara vi som har lösen att komma in som kan läsa (och skriva), så där kan man ju vara mer säker på att vem som helst inte kan läsa, och det är ju bra om man vill skriva nåt mer "känsligt" eller så.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar fortsätter att träffas