• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar fortsätter att träffas

    Dags för ännu en ny tråd. Vi fortsätter att tjöta om livets allt möjligt och att träffas.

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar fortsätter att träffas
  • Carma07

    Såg att det var dags för ännu en ny tråd. Otroligt vad tiden springer iväg.

  • Carma07

    God fortsättning förresten. Hoppas att er nyår har varit bra. Vi hade en mycket trevlig nyår hos goda vänner som vi brukar. God mat och spel på kvällen.

    Bauti: Grattis idag!!

  • Carma07

    Nibla: Tråkigt med nyårsaftonen. Håller med om att det verkar väldigt bökigt med fondue när man är så många. Det är ju lite pill med det.

    Pratade just med mina vänner om barnsnack och om hur man känner varandra från början. Hans bror och fru brukar normalt fira nyår med oss vartannat år och varannat år med vänner till dem. Men alla dem hade fått barn och skulle fira med nya vänner från mammagruppen och då passade dem inte in så de firade med oss i år igen istället. Jag sa då att det kanske beror på hur man har lärt känna varandra och vad som är den gemensamma nämnaren. Är den en grupp nyblivna vänner med bebisar som gemensam nämnare vill man nog inte sitta där som ett par utan barn och lyssna på viktkurvor.

    Det är ju barn även på vår kväll och i år två till. Men eftersom vi har en annan gemensam nämnare blir det inget sådant snack iaf. Kanske mer om barnen har sagt och gjort något roligt, men mestadels allt annat.

  • Carma07

    Ab: Visst är det skönt med alla lediga dagar runt jul, men tycker det är så skönt när det blir vardag igen.

    Idag blir det nog en tur till Backaplan och kolla runt på rean. Och jag hoppas innerligt att de flesta fortfarande ligger hemma bakfulla.

    Sedan blir det lite fortsatt pyssel här hemma. Vi ska brainstorma och bestämma hur vi gör med resten i ytterhallen och sedan har vi även köpt färg till ena väggen i köket. Tänkte lägga ut lite bilder på hallarna på bloggen ikväll om jag hinner fixa till bilderna lite.

    Äntligen lite sol ute.

  • Carma07

    Linum: Låter som en toppennyår. Menyn lät väldigt fin coh mattant som jag är så fattar jag knappt vad ni ätit, men det lät smarrigt. Spa igen? Härligt!! ( inte alls avis )

    Nibla: Orkar inte ens läsa inlägget.

    Frujj: Visst är det trist med sådana personer. Vissa saker tycker jag att man håller inom förhållandet och inte bara spottar ut till alla andra. Och sen undrar jag...varför tjafsa om disken på nyårsfton? Jag har lärt mig genom åren att den går ingenstans utan väntar snällt på en.

    Homemakeover fortsätter här i huset. Nu är ena väggen i köket målad också. Har lite vidare planer för den sedan, men en mycket god start.

  • Carma07

    Nibla: Inte undra på att jag inte fattade vad du babblade om.

    Frujj: Trist med ryggen. Har också ont i ryggen när jag ska resa mig. Inte så illa som du dock. Känns mer som att det är sån obalans eftersom magen är helt fri från styrka just nu. Dags att börja träna den tror jag.

  • Carma07

    Godmorgon

    Söndag och sovmorgon idag. Skönt! Jag tror jag ska börja dagen med...håll i er...frukost.

    Igår roade jag mig med att kolla igenom alla bilder på datorn och göra en backup. Jag har gjort innan men vill dela upp de på olika skivor. Ett arbete som får fortsätta idag. Lite trist, men så skönt när det är gjort. Annars kunde man ge sig sjutton på att något skulle hända under tiden jag funderade på att göra det.

    Nibla: Tråkigt med brevlådan. Jäkla ungar det finns.

    Nu är snart mellandagarna slut och vi har inte hunnit med någon fika. Så två dagar på oss har vi om vi vill fixa det.

  • Carma07

    Imorgon låter bra. Gärna inte för sent med tanke på lilltjejen som jag måste plocka med mig.

  • Carma07

    Godmorgon

    Vaknade nu. Så bra gick det att komma upp och plocka upp vardagen idag igen.

    *Buuurrrrr* Vi hade -16 grader här i morse och nu visar den på -13 grader. *Burrr* Så det låter bra med fika en annan gång. fast jag vet inte hur mycket jag ska lita på det för den visar att vi bara har 15 grader inne och det känner jag att vi inte har,

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar fortsätter att träffas