• SM09

  Öviksbrudar 2009

  Hejhej!
  Är det någon av er som har telefonnummer till Vildsvinsfarmen? Jag har säkt på nätet men hittar inget.

  Hur går det för er? Här börjar det ju att dra ihop sig, förra helgen åkte vi till Tyskland tillsammans med vårt Toastmaster-par, passade på att inhandla dryck till bröllopsfesten så nu kan vi bocka av det på ToDo-listan.
  Jag hoppas att klänningen ska komma snart, i det senaste mejlet så skrev dom att klänningen skulle vara klar i början av månaden.
  Ringarna har vi fått hem, blivande makens satt perfekt medans mina var lite stora så dom har jag skickat tillbaks för krympning men jag borde få dem åter nu i veckan.
  Vårt sista OSA-datum är på söndag, men jag tror att de flesta redan har OSAt redan.

  Det som fortfarande är frågetecken kring är vart vi ska sova, Statt känns sådär om jag ska vara ärlig, Gålsjö Bruk är ett jättefint alternativ men lite väl långt bort, vi har varit i kontakt med Veckefjärden och ska få komma dit och titta nu i veckan, annars så finns det något på Hampnäs också men inte vet jag, det känns väl inte så kul kanske. Åsså våran transport... Svärfar hade ju lovat att han skulle köpa en ny bil till vårt bröllop men han har inte hittat någon som passar (ja, han är bilintresserad!) alternativet är att vi åker själva i hans Corvett -69 (tvåsitsig), mamma protesterade när hon hörde det så nu är pappa satt på att lösa bilproblemet. Vårat enda krav är att den ska vara röd. Hur gör ni andra med transport?

  Oj, det här blev långt! Ja, just det, enligt listan i trådstarten så är det vi som står på tur!

 • SM09

  Tjihoooo! Jag har fått min klänning idag och jag är supernöjd. Kan verkligen rekomendera Milly Bridal.
  Bilder finns i galleriet om ni vill se

 • SM09

  Lolailola: Tackar! Skorna kommer från www.pernillasbrudbutik.se Hon har jättemånga olika brudskor, hon beställer dom ifrån Kina. Man får bestämma färg, klackhöjd och om man vill ha lite bredare modell. Sk skräddarsydda skor. Jag tror att jag har adressen till ett företag i Kina som säljer samma skor om du vill kolla på dom där också. Fördelen med att köpa från Pernilla är att man får byta om dom inte passar.

 • SM09

  Lolailola: Hur kom du i kontakt med Barbro på Vildsvinsfarmen? Ringde du 0660-42070? Jag har ringt flera gånger men det svarar inte.

 • SM09

  Jag skrev fel, 0661 har jag ringt också. Fick faktiskt tag på henne idag så nu är alla mina frågor besvarade

 • SM09

  Jag fick samma uppgifter som Lolailola bortsett den stora buffén, den nämnde hon inte för mig, men å andra sidan så frågade jag om en massa andra alternativ i stället. Det lät som att hon kunde fixa det mesta Vi är intresserad av att kanske bara köpa kött och då skulle priset bli satt efter vad hon köper in det för plus arbetet.
  Jag frågade när man lättast kunde nå henne och hon sa att det gör man nog lättast på eftermiddagen (jag som ringt på fm) men att den här veckan hade hon en massa ärenden som hon skulle göra så hon kunde vara lite svår att få tag på.

  sarahl: hoppas hon mejlar dig, då får du berätta för oss

 • SM09

  Lördag=IKEA-dag för blivande herr och fru Molin! Vi köpte det mesta till dukningen, dvs. dukar, ljus och ljuskoppar i varierande format. Nu längtar jag ju ännu mer

  P.S. Om det är någon som är intresserad av grejjerna efter 2:a maj så hojta till!

 • SM09

  Vi löser det framöver W2B Blom Hur blev det med musiken för er, blev det SoS?

 • SM09

  W2B Blom: Vi har ju som sagt också bokat SoS, vi känner ju båda killarna mycket väl eftersom de är två av våra bästa vänner. Och som vän så tillhör man ju automatiskt fancluben också så vi har sett dom spela väldigt många gånger. Dom har ett brett utbud av låtar och dom tycker att det är kul att spela, så pass kul att dom brukar att ha svårt att avsluta. Så jag är absolut inte orolig för att festen ska bli tråkig. Vi har inte gjort något speciellt upplägg på hur dom ska spela men dom brukar spela ett tag sen varavas deras musik med antingen en dator eller vanlig CD.

 • SM09

  God morgon!
  Jag vaknade i morse av att larmet på ena bilen tutade, blivande maken märkte ingenting alls. Jag visste ju vad signalen betydde (risken för bilinbrott var liiiiten). Tanken var att H skulle vakna av den i alla fall men det var jag som fick väcka han, sträckte fram ett brev till han med information om dagens händelser, hans Svensexa! Så han fick packa ner de grejjer som var nedskrivna i en ryggsäck, sen sätta sig på vår 4-hjuling och åka iväg till dom övriga killarna som väntade hemma hos en kompis mamma på andra sidan sjön.
  Kul, kul, men hur ska jag få den här dagen att gå fort? Jag är ju jättenyfiken på vad som ska hända. Lite är jag ju informerad om, men detaljerna...

 • SM09

  Å, precis när lugnet lagt sig efter blivande makens svensexa så plingar det till i min inbox och ett mejl med väldigt misstänksam avsändare visar sig. Packlista inför min möhippa! Ååå, det känns så himla kul, undra vad dom tänker hitta på. Grejjerna som ska packas ner i en VANDRINGSVÄNLIG ryggsäck ska så fort som möjligt lämnas hos mina föräldrar. Pirrigt!

  Igår ringde prästen och bokade vårt vigselsamtal, känns bra att hon ringde nu, då slipper man gå och vänta. Vi ska träffas den 15:e april så det blir alltså lite drygt två och en halv vecka innan bröllopet.

  Fru Wi: Angående festprissens klänningsutbud så har inte jag en aning alls. Jag köpte min klänning från Kina utan att ha provat någon klänning innan, lite korkat kanske men det gick bra för mig i alla fall

Svar på tråden Öviksbrudar 2009