• Jojjo8­2
  Äldre 20 Feb 19:37
  30196 visningar
  136 svar
  136
  30196

  Öviksbrudar 2009

  Åh, nu är det bara tre månader kvar till vår dag!! Fick hem klänningen i helgen och den är bara helt underbar Det mesta är planerat, men det är fortfarande massor att besluta om och beställa. Catering skall beställas, fotografering skall arrangeras, dryck skall inhandlas och allt detta 120 mil från Övik!

 • Jojjo8­2
  Äldre 2 Mar 10:40
  #91

  Grattis alla nya fruar!! Nu är det "snart" min tur också

  Jag har en fråga: Var i Övik fixar man de snyggaste naglarna?

 • Jojjo8­2
  Äldre 4 Mar 16:12
  #97

  Tack så mycket för nageltipset! Ringer henne direkt :)

  W2B Blom skrev 2009-03-04 14:45:30 följande:


  Lite frågor angående om bröllopstårtan:      Vad ska ni ha för fyllning i bröllopstårtan eller i cupcakes?      Vad tänkte ni ha för cake topper?Vi klurar för fullt och det lutar emot 5 fyllningar som vi är sugna på, ska provsmaka senare för då är det lättare att bestämma. Tänkte bara höra vad ni andra tänkte ha.Sedan det här med cake topper är ett annat lyxproblem. Vi har 3 saker som vi är sugna på men som vi klurar fortfarande på. Likadant där lite nyfiken hur ni har löst den biten?Angående om naglar rekommenderar jag varm Nagelkliniken, som drivs av en gammal klasskamrat till mig. En jättetrevlig tjej som verkligen kan det här med naglar och skönhet! www.nagelkliniken.nu/index.php
 • Jojjo8­2
  Äldre 13 Mar 17:26

  Åh, vad underbart det låter att få vara fru! Och vilken perfekt dag ni verkar ha haft Massa lycka till i äktenskapet!

  Mumriks blivande fru skrev 2009-03-13 06:14:53 följande:


  Ja, nu är man fru... det känns jättekonstigt och heeeelt fantastiskt! Vi hade en underbar dag! Solen strålade och det var frostigt och fint. Vigseln var helt fantastisk. Nätra kyrka är ju väldigt pampig och Lennart Kempe är SÅ härlig! Folk grät hejdlöst (jag hoppas av glädje) och vi också! Sen bar det av till Näske Jaktskytteklubb där vi intog brudskål utomhus och fyrverkerier brann av. Middagen var också fantastisk! Massor med fina tal och säkert 50 postogram (kul för oss, men kanske inte för gästerna) . Festen pågick fram till fyra-snåret då DJ helt enkelt tyckte att det var dags att lägga ned. Vi det laget hade vi redan åkt iväg, inte helt nyktra vi heller... Det blev ett jättekalas utan några som helst hick-ups. Ja, helt enkelt ett fantastiskt bröllop!!! Vi är så lyckliga! Hoppas ni alla får det lika bra på era stora dagar! Många kramarLinaPS: bilder kommer snart
 • Jojjo8­2
  Äldre 16 Mar 11:24

  Hehe, söndag var IKEA-dag för herr och fru Liljedahl-Ohlsson
  Kändes verkligen helt overkligt att köpa bröllopsgrejerna. Vi köpte 35 ljusa tallrikar att komplettera till servisen i friska viljors klubbstuga, så nu är alla tallrikar beige/vita. Om det är någon som behöver låna dessa tallrikar för att använda i friska viljors klubbstuga efter vårt bröllop så är det också bara att hojta!


  SM09 skrev 2009-03-15 13:17:09 följande:
  Lördag=IKEA-dag för blivande herr och fru Molin! Vi köpte det mesta till dukningen, dvs. dukar, ljus och ljuskoppar i varierande format. Nu längtar jag ju ännu mer P.S. Om det är någon som är intresserad av grejjerna efter 2:a maj så hojta till!
 • Jojjo8­2
  Äldre 17 Mar 13:46

  Då ser vi till att ni kan hämta tallrikarna och alla ljusstakar efter bröllopet. Vi bor inte i Övik, men mina föräldrar gör det, så då kan ni ju träffa dem efteråt och låna grejerna.

  Det vi har köpt till bröllopet är:

  - Vita lakan att ha under fiberduken på borden (om de är ok efter festen så får ni gärna ta över dessa :) )

  - 36 värmeljushållare

  - 35 beiga tallrikar

  Fiberduken och lakanen får ni, men tallrikarna och värmeljushållarna vill vi ha tillbaka och använda till ett annat bröllop nästa år.

  W2B Blom skrev 2009-03-17 13:08:05 följande:


   

  *Hojt hojt* Vi ska vara på Fv:s festlokal och är intresserad av alla tallrikar, ljustakar m.m. Tänkte även höra om ni ska använda fiberduk? För i så fall skulle vi eventuellt kanske kunna köpa det av er och återanvända den om det går?!Ska ni ha alla rummen öppna? Eller ska ni stänga rummet till bastun?
Svar på tråden Öviksbrudar 2009