• Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 28 Jan 08:25
  31452 visningar
  136 svar
  136
  31452

  Öviksbrudar 2009

  Men här är ni ju!!!! Jag har helt tappat bort Övikstråden!

  Åh, vad spännande nu när det börjar bli dags för alla. Själv gifter jag mig om ynka 5 veckor. Har fått hem klänningen från kina och den var helg gudomligt fin! Tärnklänningen var också super!

  Grattis RebeckaM och moppi! När får vi se bilderna

 • Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 4 Feb 07:39
  #29

  Nu är det bara några veckor kvar för mig!!! Börjar bli vääääldigt nervös!

  Maria2009 - hur känns det för dig? Bara några dagar kvar! Står att ni gifter er den 13:e, blir det ett kvällsbröllop då?

 • Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 5 Feb 07:20
  #31

  Väntar med spänning på bilderna

  Själv är jag jättenervös och kan knappt sova på nätterna... jag åker upp till övik om två veckor och vigseln är om tre veckor. Har massor kvar att göra! Meny, bordsplacering, bordsplaceringskort, köpa skor, underkläder, låtlista, etc. etc... lite panik....

 • Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 6 Feb 07:45
  #40

  moppi - ååhhhh vilka fina bilder! Vem är det som tagit dem?

 • Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 8 Feb 18:57
  #44

  Igår fick jag en möhippa.... oj, vad kul vi hade! I dag är man dock lite trött i ögat

 • Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 9 Feb 07:43
  #48

  SM09 - de hämtade mig klockan 09:00 och så fick jag åka och gå in med ögonbindeln i en lokal. Där satt vännerna och väntade. Vi åt frukost tillsammans och sedan åkte vi och provdök med tudber och hela kitet. Det var superkul! Jag ska dykcert tillsammans med min kille på bröllopsresan så det här var ett sätt för alla att får prova. Sen var det lunch på hard rock och sen fick vi en privat visning på pistill med bubbel och shopping pengar till mig :) Sen åkte vi hem till en väns villa där det var uppfixat med ett spa till mig där jag fick massage, ansiktsbehandling och sminkning. Under dagen hade jag fått presenter för olika uppdrag och tillsammans blev det en partyoutfit :) Sen åt vi en fantastisk middag med en del lekar och uppdrag och sen bar det iväg in till stan. Vi höll på sammanlagt 18 timmar och jag hade kunnat forsätta till nu :))

 • Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 12 Feb 07:27
  #54

  Maria2009 - hur känns det nu? Nervös? Stora lycka till kramar!

 • Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 13 Feb 08:04
  #59

  Vi har inte heller bokat någon transport från kyrkan i fin bil... skulle också vilja veta om någon känner till uthyrning av veteranbilar där hemma?

 • Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 13 Feb 13:06
  #62

  Ååhh! Lycka till Maria2009!!!

 • Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 22 Feb 09:17
  #76

  Hej övikstjejer! Nu är jag hemma i köpmanholmen och börjar förbereda för bröllop Oj vad mycket snö det var här uppe!

  Har ni något förslag på någon bra nageltjej här?

 • Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 24 Feb 21:42
  #82

  Tack för tipsen! Jag fick dock ingen tid hos någon av dem, för det var fullt. Hittade en annan tjej nere vid gamla videobutiken på samma gata som kunde fixa dem fredag... dagen före - nervöst!

 • Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 27 Feb 07:42
  #83

  I morgon smäller det

 • Mumrik­s blivan­de fru
  Äldre 13 Mar 06:14

  Ja, nu är man fru... det känns jättekonstigt och heeeelt fantastiskt! Vi hade en underbar dag! Solen strålade och det var frostigt och fint. Vigseln var helt fantastisk. Nätra kyrka är ju väldigt pampig och Lennart Kempe är SÅ härlig! Folk grät hejdlöst (jag hoppas av glädje) och vi också! Sen bar det av till Näske Jaktskytteklubb där vi intog brudskål utomhus och fyrverkerier brann av. Middagen var också fantastisk! Massor med fina tal och säkert 50 postogram (kul för oss, men kanske inte för gästerna) . Festen pågick fram till fyra-snåret då DJ helt enkelt tyckte att det var dags att lägga ned. Vi det laget hade vi redan åkt iväg, inte helt nyktra vi heller... Det blev ett jättekalas utan några som helst hick-ups.

  Ja, helt enkelt ett fantastiskt bröllop!!! Vi är så lyckliga! Hoppas ni alla får det lika bra på era stora dagar!

  Många kramar
  Lina

  PS: bilder kommer snart

Svar på tråden Öviksbrudar 2009