• Lolail­ola
  Äldre 5 Jan 20:31
  31460 visningar
  136 svar
  136
  31460

  Öviksbrudar 2009

  hihih skönt att vi är dom enda i övik, för annars kan det vara svårt att hitta vissa trådar.

 • Lolail­ola
  Äldre 18 Jan 10:37
  #22

  SM09! Vad roligt att du beställt därifrån, det ska jag oxå, men jag väntar på att jag ska få lite bättre mått Men sen beställer jag min klänning, mina 3 tärnklänningar, 2 näbbklänningar och 2 slipsar därifrån och toppenpriser är det oxå. Kul o få höra hur det flyter på för dig.

 • Lolail­ola
  Äldre 24 Jan 19:02
  #24

  Nu har vi smakat tårtor! Tyvärr var det ingen av dom 3 vi provade så vi funderar på någon variant av kladdkaka. Låter det helgalet?

 • Lolail­ola
  Äldre 7 Feb 20:52
  #42

  Ni som har bestämt präst och känner prästen lite, bjuder ni honom eller henne till festen?

  Vi har verkligen legat på latsidan med all planering men måste sätta fart nu!

 • Lolail­ola
  Äldre 8 Feb 20:16
  #46

  Vi hade den här prästen på ena dottens dop och bjöd honom på fikat efteråt så vi misstänker att han skulle tacka ja till festen om vi skulle bjuda honom. MEN är oroliga att vi i huvudtaget ska ha plats med släkt o vänner.
  Funderar på att välja en anna präst för att slippa det problemet. (det är väl säkert inge problem men jag är duktig på att göra saker till problem

 • Lolail­ola
  Äldre 12 Feb 14:43
  #57

  Kommer ni ihåg vart man får tag på den billigaste tårtan?

 • Lolail­ola
  Äldre 17 Feb 09:59
  #66

  Agnes72, vi har också problem med catering. Hon som vi tänkte anlita har vi tyvärr skippat (en privatperson) så nu är vi på jakt. Vildmarksfarmen är vårat hopp for tillfället. Där ska buffén vara stor för 175kr/pers problemet där är att hon vill sluta och väntar på nån som vill ta över. Men hon kanske skulle fortsätta med catering iallafall.

 • Lolail­ola
  Äldre 17 Feb 09:59
  #67

  jag skriver alltid fel! Det heter Vildsvinsfarmen.

 • Lolail­ola
  Äldre 17 Feb 10:57
  #70

  Agnes72, det lät på henne som om hon kunde gå med på att boka in oss och köra cateringen privat. Hon har nog kommit på att det är dumt att tacka nej till för många jobb nu. Iafall hon ändå kör på.
  Vi har 90 gäster, så vi har precis samma problem son ni. Skrik till om ni hittar någon!
  Jag fick förresten en rekommendation om Millas restaurang i Långviksmon, gör tydligen god mat och skulle vara billig, men när jag ringde fick jag ett pris på 200kr/pers så då ligger hon på samma som dom andra.

 • Lolail­ola
  Äldre 21 Feb 14:23
  #74

  Nu har vildsvinsfarmen sagt att hon kommer kunna göra våran catering iallafall, även om det är så att hon skulle bli av med företaget. vi bestämde oss för Exotisk planka för bara 105kr!!! Priset fick oss att bestämma oss lätt

  NU har vi problem med tårta. sitter och tittar på tårta efter tårta. Ni som redan har bokat era tårtor, vart tar ni dom från och får ni bestämma helt själv hur dom ska se ut?

 • Lolail­ola
  Äldre 22 Feb 14:14
  #77
 • Lolail­ola
  Äldre 22 Feb 20:30
  #79

  Det hon sa till oss var att hon kunde boka upp iallafall för att hon skulle fortsätta med catering även om hon slutar med restaurangen. Och väljer man en planka är det ännu lättare för då behövde hon visst inget storkök det tyckte vi var toppen!
  Vi ska få prova maten på lördag, ska bli jätte spännande.

 • Lolail­ola
  Äldre 1 Mar 21:21
  #87

  Igår provade vi Exotiskplanka från vildsvinsfarmen och det var gottigott! skinka, rostbiff, fläsfile, potatissallad och sen massor med olika frukter. Köttet och potatissalladen gick åt allt (men alla blev mätta) men frukten blev det över ganksa mycket av.
  Vi ska klart köra på det!

 • Lolail­ola
  Äldre 2 Mar 09:54
  #90

  Ja, grattis till dom nya fruarna!

  Anna i Övik, vad ni har gjort mycket! jag känner mig lite efter...

 • Lolail­ola
  Äldre 2 Mar 14:18
  #93

  Vi sa att vi ville proväta maten och då fick vi åka dit och hämta maten, gratis (jätte bra så vi fick veta hur mycket mat det var per portion)
  Men jag vet vänner som hade festen på varvsberget, då fick dom gå tid och beställa in det dom var intresserade av och betala.
  Vissa kan man få gratis om man sen beställer via dom. lite olika.

 • Lolail­ola
  Äldre 10 Mar 18:50

  SM09: men du! vad fin klänningen var!!! jag väntar på min klänning därifrån oxå
  Vart har du hittat skorna? dom var SÅ snygga!

 • Lolail­ola
  Äldre 12 Mar 09:17

  Vad jag har förstått av Vildsvinsfarmen så jobbar hon inte varje dag. Brukar koppla vidare telefonen, men kanske inte gör det jämt. Men jag tycker det har varit lättast att få tag på henne på eftermiddagarna.

  Dom prisuppgifterna vi fått är 105kr för en exotisk planka (skinka, rostbiff, fläskfile, potatisgratäng och massa frukt)
  sen har hon något hon kallar stora buffen för 175kr, vad som ingår i den är jag inte helt klar med. men det ska tydligen vara massor.

  SM09: tack för länken, jag som inte skulle ha några nya skor, men eftersom jag älskar skor så blev det lite lockande nu!

 • Lolail­ola
  Äldre 24 Mar 12:52

  JS brudkläder var verkligen toppen snälla när jag var där och provade och hade många klänningar för ca 2000kr!!! Men dom hyr inte ut, det gör bara festprissen. Hon har kanske itne så många storlekar inne, men skulle gissa att hon är sömmerska i botten för hon syr ju till så dom passar.
  Tyvärr hittade jag inte min drömklänning på något av ställerna, så jag beställde också från Kina.

Svar på tråden Öviksbrudar 2009