• SM09

  Öviksbrudar 2009

  Ewy, Jojjo82, Anna i Övik: Tack för era tankarna, det värmer gott.

  Annars så fortsätter dagarna att rulla på, allt börjar kännas lite lättare även om polisens utredning inte är färdig = vi har inte fått höra något vettigt än. Vi har inte ens fått veta om analysen av benresterna är klar, men man kan ju bara hoppas att dom jobbar på som bara den nu när helgerna är över.

  Bröllpsplaneringen går ändå sakta men säkert framåt, det är väl inbjudningarna som är bekymmret just nu, vi vill ju helst att begravningen ska vara bortgjord innan vi skickar dom.
  Annars så är vi på jakt efter en bil som ska köra oss på den stora dagen. Ett ganska litet problem ändå, med tanke på att det finns en hel del lämliga objekt runt omkring oss... Åsså bröllopsnatten då, jag hade ju tänkt att vi skulle sova hemma och sen ta hotellnatten i efterhand, men det tycker inte den blivande maken...
  Hur ska ni andra göra?

 • SM09

  Vi ska ha live-musik. Det är två killkompisar till oss som tillsammans har ett band och dom kallar sig för SoS. Jag har ingen aning om vad dom tar för att spela och inte heller hur länge, men jag antar att det är förhandlingsbart.

  Om ni har Facebook så har dom en grupp som heter Alla vi som älskar Sos, där finns information om bandmedlemmarna , lite bilder (ganska många om jag tänker efter) och kontaktuppgifter. Jag vet att W2B Blom har varit i kontakt med dom, hon kanske vet mer än mig.

 • SM09

  Åhh, grattis RebeccaM! Vad roligt att Eran dag blev så bra. Å, vad glad jag blev när jag läste att ni var så nöjd med prästen, hon har varit mitt förstahandsval hela tiden medans blivande maken var lite fundersam.(Vi löste det lite enkelt genom att jag valde präst och han valde tårtan )Jag var på jättepissigt humör efter en kass dag på jobbet och sen regn och ishalka hela vägen hem. Men efter att ha läst om er dag så vände ALLT!

  P.S. Känner ni Zandra Zinner sedan tidigare eller har ni någon annan relation till henne? Liksom vad gjorde att ni valde henne? D.S.

 • SM09

  RebeccaM: Han var tveksam för att hon just var så ung, att hon är relativt ny som präst.
  Jag ville också ha henne just för att hon är kvinna och yngre. Då kan vi ju liksom följas åt "i livet", för jag antar att man kanske kommer att behöva en präst fler gånger än bara till vigseln.
  Vi känner henne alltså inte heller, men mina föräldrar känner hennes farmor mycket väl och umgås ibland. Det tyckte jag också var lite viktigt, att liksom ha en liten tråd mellan varandra även om våran är vääääldigt tunn

 • SM09

  Hej allihopa!
  Här har ni en blivande brud som skickade iväg sin beställning av brudklänningen i torsdags! Jag har beställt min klänning från Millys och nu har det varit ett nytt mejl i min inkorg varje dag. Snacka om personlig service! Spännande, kan man ju minst sagt säga.
  Bild på klänningen finns i mitt galleri.

  Trevlig helg allihop!

 • SM09

  Hej allihopa!
  I torsdags landade våra inbjudningar i våra gästers brevlådor runt om i landet, 100 dagar innan den STORA dagen, spännande!
  Än har vi inte hört något speciellt, men å andra sidan så vet ju dom flesta om att vi ska gifta oss.

  Det känns i alla fall jättekul, nu är bollen verkligen i rullning.

 • SM09

  Möhippan ja! Shit, vi är verkligen nervösa här hemma för både möhippa och svensexa, men vi har lyckats ringa in vilka helger som det kanske kan ske. Kan ju vara skönt stt ana något innan i alla fall... nä skämt å sido, vi vet att vårat värdpar har vääääldigt mycket att göra under hela våren, därför har vi lite koll i alla fall, men man kan ju aldrig vara säker. Spännande är det i alla fall.

  Mumrik: Vad blev det för dig, vad gjorde ni?

  Angående präst på festen så har vi inte bjudit henne, inte än i alla fall och jag tror inte att vi kommer att göra det heller. Tror inte att hon skulle ha så roligt med tanke på att hon troligtvis inte känner en endaste på våran fest.

 • SM09

  Är det någon som vet när det är tänkt att Barbro på Vildsvinsfarmen ska sluta? 105 kr var ju tokbilligt, vad ingår i det då?

 • SM09

  brandskola: har ni också fått 105 kr i prisuppgift? Är det bara för kött eller ingår det någon typ av potatis också?

Svar på tråden Öviksbrudar 2009