Inlägg från: RebeccaM |Visa alla inlägg
 • RebeccaM

  Öviksbrudar 2009

  Jaa nu har man ju varit gift i sisådär 12 dagar, eller 13 kanske det blir, och det känns alldeles fantastiskt bra :) Bröllopsdagen flöt på alldeles förträffligt och inte en enda liten grej gick snett eller blev tokig! Det var ganska skönt att sätta sig hos frissan på morgonen och bara känna att nu kan man liksom inte göra mer, det får bli som det blir litegrann... Hursomhelst. Jag kan verkligen rekommendera Zandra Zinner som vigselförättare! Hon var helt sjukt fantastisk och gjorde vigseln jättepersonlig och fin och inte ett öga var torrt när hon pratade om Micke och mig :) Sen hade vi turen att få tag på två superbra solister. Om någon vill ha numret till dem så hojta till. Tydligen sjunger den ena av dem i Sarek. Det var nog ett bra drag att ha två solister, det lät väldigt fylligt liksom och inte lika platt som det kan göra med en.

  Festen blev också jättelyckad. Vi hade catering från Ica Kvantum och det var jättegott och lite blandade grejer, kött, frukt och potatissallad. Inte så dyrt heller. Tårtan blev till slut från Edmarks finbageri och även den blev jättebra.

  På det hela taget kan vi nog inte vara mer nöjda med dagen. Det var grymt kul. Enda nackdelen var väl att det var vinter... hehe... bilderna skulle såklart tas utomhus för det var ju fint väder och fy satan vad kallt det var :)

 • RebeccaM

  SM09

  Din blivande make kommer inte ångra sig angående prästvalet! Varför var han tveksam? Jag vet inte hur många som kom fram till oss på kvällen och kommenterade just hur bra hon var!

  Ingen av oss känner henne sen innan... Men det var viktigt för mig att det var en kvinnlig präst, bara för att liksom... Och sen är hon ju ung och det kändes bra för det är ju vi med, hehe. Hon har rakt igenom hela den här grejen varit superenkel att ha att göra med. Alltid trevlig när man än ringt eller mailat om olika saker och alltid snabb på att ringa upp om hon inte kunnat svara, och hjälpsam med att kolla igenom vigselprogrammet och komma med input. Rätt igenom kanon helt enkelt. Ni kommer inte att ångra er en sekund!

 • RebeccaM

  Till alla er som har catering-trubbel så kan jag verkligen, verkligen rekommendera Ica Kvantum. Kika in på deras sida www.ica.se/FrontServlet&state=butikssidor_kvantum_fri_2_dynamic&viewid=1191860&butiksid=12226

  Tydligen är det hon Britta från Brittas Matservice (?) som tar hand om cateringen. Vi var iaf sjukt nöjda med maten.

 • RebeccaM

  AgnesM Vi hade exotisk planka... Ingen förrätt. Det var en massa olika goda saker och jättemycket frukt. När min syster gifte sig så hade dom typ hälften exotisk planka och hälften grillbuffé. Den funkade också skitbra...

Svar på tråden Öviksbrudar 2009