Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Anne
    ja, men det sjuka är ju att när man var yngre förbannade man sina föräldrar som ahde så taskig smak (utbudet var väl inte överväldigande heller iofs), men nu när jag ser bruna bodysar med orangea detaljer så bara SMÄLTER jag. Jag vägrar ljusblått och ljusrosa!

    Ha det gött, wherever you are!

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    nä, du menar ju vad du säger.
    Jag var också på yoga igår men jag blev skönt avslappnad bara. inte seg. Ahhhh.

    Förstår hur du känner med dnin vän. Det blir jättekonstigt men antingen kommer man ifatt eller också fortsätter man på olika vägar och om båda är fine med det så är det väl bra. Men visst är det trist när man inte är i samma fas.

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    hahah ja men de borde ju verkligen kvotera in hunkar i offentlig sektor! Jag vet att när jag blev hotad när jag jobbade i butiken som säljer sprit, så var polisen som skulle höra mig efteråt så jäkla snygg så allt jobbigt var nästan som bortblåst.

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    försökte få maken att ta lite av min ögonkräm (fick lite för mycket), men han sa att då kommer ha inte att få handla på bolaget alls trots att han har leg (han får fortfarande visa varenda gång - 31 som han är och slät som en 18-åring). Jag ha inte visat leg sen jag fyllde 21.

    /skrynklan

  • nennesjuttioåtta

    jag har kråksparkar som går ända till öronen. Får skylla på att jag är så jävla glad hela tiden.

  • nennesjuttioåtta

    Zozo
    Vad kan jag säga till mitt försvar, PMS-cravings! mmmm cheddarpopcorn!!!1

  • nennesjuttioåtta

    Muffinstönt
    vad skönt att tänderna har blivit bättre! Håller på med en grej i jobbet som handlar om tandvård och de där bilderna med intorkat slem, tandlossning, inflammerat tandkött, karies grande, svamp på tunga... alltså ALDRIG att jag vill hamna där. Trots det så fuskar jag ändå med tandtråden... Bot och bättring!!

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!