Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Ja, vi säger ibland att vi borde byta - kanske ska ta tag i det nästa gång jag är hemma? Men så tänker vi att sängen jag har här ska flytta in där sen...

  • anne på grönkulla

    Haha, det har jag tänkt i flera år nu, men hittills har vi inte lyckats komma till skott - däremot ger jag regelbundet till Röda Korset (ger ungefär 1% av min inkomst varje år till olika ändamål jag vill stödja - barn i krig står högt på priolistan då).

  • anne på grönkulla

    Näe, regel vet jag inte, men det blir ungefär så mycket och det känns som ett lagom mål för min del - jag har råd med det. Numer. Hälften går i automatiska överföringar (mest till Röda Korset), hälften när andan faller på och tilländamål som känns påträngande/viktiga just då. Under det sista året har en del klimatkompensation för privat flygresande tillkommit dessutom.

  • anne på grönkulla

    Rimligt pris, ja man får ju kolla runt vad som är ett möjligt pris, jämföra alternativ och så - och sen fundera på vad man är beredd att lägga på det. Finns det en musikskola/musikhögskola/musiklärarutbildning o närheten där du kan hitta nån som kan ge privatlektioner till typ "elevpris"?

  • anne på grönkulla

    Är man himla angelägen om nåt kan det ju absolut vara värt det.

    Smart ide med lappar på musikskolan! Har du ett piano att träna på oxå? Maken hade plötsligt oitppad tillgång till flygel några dar nyligen (han kan spela o skulle gärna ha piano men vi har inte plats så han gör det otroligt sällan) o var själaglad på kuppen!

  • anne på grönkulla

    Ja han var verkligen barnsligt glad - men hade han insett det i förväg hade han nog försökt fixa noter. Nu fick han spela ur minnet så gott det gick. Nästa gång!

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!