Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    muffin
    hahaha ja här har vi haft snö sen ... lucia...? Kommer inte ihåg. Fortfarande rätt kallt (-7) men det stiger åtminstone.

    Igår tänkte jag käckt släpa tre stora papperskassar med återvinning till igloosarna och tömma dem på skräp. Det var längre än jag trodde att gå poch dessutom gick handtaget på den kassen med glasflaskor sönder *morr* så jag fick ta en i famnen och hålla i den lättaste med kartonger med samma hand och den tredje med andra handen och satan i gatan vilken mjölksyra det frambringade. Jag måste sett väldigt lustig ut som packåsna, stirrande intensivt mot nästa pausställe. OK - fram till bilen nu ooooooiiiiiiiihhhhh flåsflåsflås. OK, fram tkil korsningen aaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrghhhhhhhhhhhh. Varför har man ingen egen soptunna till sånt för? Det var ju en fördel med att bo i lägenhet när vi hade ett soprum med all återvinning på samma ställe. Nej, nej, inte tänka så nu, det är bra med hus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    ajabaja! Ja, jag får väl se det så. Jag är sjukt inne!

  • nennesjuttioåtta

    härligt! jag har inte hunnit så mycket. Svårt att göra det när man alltid fastnar här. *skäms* JO! Jag har hämtat ved och (fan, nu kom jag på att brasan nog har hunnit slockna för länge sen. DOH!) vänt ena madrassen i nya sängen. Ett jäkla bök. Det är kontinentalsäng och att få ut den och vända på den var en sak. Sen skulle jag få i den i fodralet igen (som den delar med "min" madrass) var lite svårare. Tänkte sen ut till garaget för att leta konsoller. Brrrrrrrrrrrrrr.... Men här är det ändå varmare än nere hos dig, Zozo!

  • nennesjuttioåtta

    Tänkte på det också... det gäller att välja rätt sida av sängen.

  • nennesjuttioåtta

    usch ja, farväl suger!!! När ses ni nästa gång?

  • nennesjuttioåtta

    anne
    kommer han till dig elle råker du hem då?

    Muffin
    åååh I love it! Den är så snygg också, jättehög så man knappt når ner med fötterna när man sitter på kanten (nu är ju jag inte särsklit reslig iofs...) Och sköööön jag sover så himla bra! Med puffig bäddmadrass så vill man alrig gå upp.

  • nennesjuttioåtta

    muffin
    den vi har är 160 (större än så kräver ju nästan walkie-talkie) och vi sover ändå i samma grop, så romantiken behöver inte dö.
    Och vi är också duns duns bom nåt rull får vi aldrig till utan att bryta stämningen med ett asgarv. Men vi sexar inte bara i sängen och då funkar det ju inte alls med rull utan blåmärken.

    Anne
    Jag vet inte om jag skulle palla att inte ha ett bestämt datum att sikta på (utan att spricka i limningen), men ni har ju testat det där ett tag.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!