Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    todiloooooooooooo

    Äntligen hittade jag er!

    God fortsättning på det nya året! 2008 slutade väldigt lyckat med ett besked vid femtiden på nyårsaftonen att jag fått jobb! TJOHO! Så nu ska chippet på kontokortet slippa frysa mer, här ska shoppas! MOAHAHAH!

  • nennesjuttioåtta

    hhaha min man är ju typiskt nyårstillverkad och hans båda bröder en sisådär 40 veckor från midsommar.... UNDRAR vad de gjorde då? Men de är inte gifta så där var finns det tydligen ingen "katastrof" att tala om.

  • nennesjuttioåtta

    Sis
    Tack!

    Muffins
    Pfahahaha Lugna ner dig innan taket faller ner!

    Inte tränat på en månad? Meh haaallååååå jag tror jag simmade senast den 15 december och det var inte ens efter en lång radda av regelbundet motionerande så här är skinnet lite väl löst. :- Men förhoppningsvis ska det botas med 15 km cykling varje dag t o r nya jobbet. Å hej! Hoppas på blidväder...

  • nennesjuttioåtta

    anne
    hehhehehe din lilla slarver!

    Muffin
    menskopp funkar bra! Balsammetoden eeehhhhhhhh näjjj. Jag köpte schampoo och balsam i USA utan såndärna sulfatgrejs och det funkar hyffsat. Jag fick aldrig till det med balsamet, det låg som en fastsmetad kippa. Leran ligger fortfarande i sin påse så jag ska väl ge det ett försök här när som helst nu

  • nennesjuttioåtta

    *flexar med skinkorna*
    jodu! Här ska plockas enkronor från trottoaren i sommar! Nejnejnej, det är 7,5 km enkel väg. Jösses, ananrs skulle jag aldrig hinna fram i tid innan dagen var slut.

    Nej, jag balsamerade mig bara två gånger sen gav jag upp. För att det såg ut som en bytta smör hade hamnat från hjässan och bak till nacken. Konstigt att det funkar som inpackning men itne om man inte börjat med schampo eller nåt annat. Ska fixa till lite lerblandning...

    Jaaa, man glömmer ju bort menskoppen. Men det bästa med den är ändå att man kan sova med den utan risk för läckage! Nu var det länge sen det hände med binda men det var alltid på håret (alltså inte pubeshåret nu utan utrycket).

  • nennesjuttioåtta

    zozo
    tack! Grattis till en lång och söt liten Léa (och en lång och välmående mamma)! Tur att de tog en ny spiral, hahaha, man vet aldrig vad neddragningarna inom vården tar sig för uttryck...!

  • nennesjuttioåtta

    oj, det där lät nästan som att det bara var Léa som var söt men självklart menar jag ju att hon brås på sin mor.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!