• Muffin­sTönt
    Äldre 25 Dec 22:34
    125232 visningar
    790 svar
    790
    125232

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Är det här ni hänger? Ok då! *dunsar ner i soffan och tar en drink*

    Hej allesammans! Hoppas ni har haft/har en trevlig jul. Kul o se dig Sis!!! Ha en trevlig resa Oms! Hur har det gått med jobbsökandet? Nån som vet som kan berätta?

    Julen hos grabben har varit underbar! Så mkt mat och mys. Lite kul krypa ner i grabbens (90!)säng i hans gamla pojkrum. Jag fick ju ett berlockarmband som man kan köpa till 20 olika berlocker och hänga på. Tack o lov så behövs det "bara" fem för att det ska se fint ut på handleden. Nu har jag fått två ursöta berlocker i julklapp. Sen fick jag en jättevarm tröja som jag kan ha nu på vintern (jag är känd som den frusne). En eltandborste har jag även fått. Det är perfekt för jag har gått och spanat på en sån men varit snål och tänkt vänta till mellandagsrean. En ansiktskräm och choklad har jag fått. Vi har en liten julklappslek som går ut på att slå tärning på tid. 1a eller 6a så får man ta en julklapp. Jag fick en vinflaska, två böcker och godis. Grabben fick en klädborste.

    Imorrn ska vi gå till stan och hoppas kunna byta grabbens skjorta som jag köpte i november. Hoppas dem är så snäll och låter oss byta storlek utan kvitto.

  • Muffin­sTönt
    Äldre 27 Dec 12:31
    #17

    vi lagade lite italiensk mat igår, dvs pasta med suuupergoa oliver. Det bästa jag har ätit -nånsin! Det det drack vi ett italiensk vin i grabbens nya vinglas. Han ska börja samla på fina vinglas av orrefors.

    Idag ska vi planera vart vi ska åka på "semester".

  • Muffin­sTönt
    Äldre 27 Dec 21:20
    #20

    Åh, han har självklart klart valt det dyraste man kan hitta, orrefors rödvinglas från serien Avanti. Dem kostar liite mer än dem andra glasen.

    www.orrefors.se/main.asp

  • Muffin­sTönt
    Äldre 28 Dec 18:13
    #23

    Sis
    Haha, jag vågar knappt använda dem!

    Åh, min klanskalle har tappat bort ena skon! till min berlockarmband www.thomassabo.com

    Har ingen aning vart jag har tappat det! Tänk om det är på posten? Kommer aldrig att hitta det?!?!
    Jag som blev så lycklig över att ha ett "komplett" berlockarmband.

  • Muffin­sTönt
    Äldre 28 Dec 19:11
    #25

    haha, du får ta det lungt Vickan. Spara gasen till nyårsfesten också.

    Dem är snygga! Och så sanslöst dyra att jag vet inte hur länge det tar innan vi har alla dem.

    Asjobbigt är det! vet inte om jag ska in och leta eller vänta till tisdag då jag jobbar.

  • Muffin­sTönt
    Äldre 28 Dec 19:39
    #27

    oh, mysigt! Själv ska vi till grabbens kompis som ska ha nyårsfest/inflyttningsfest. Ska bli spännande o se lägenheten. Det är den enda (?) hyreslägenhetern bland alla andra bostadsrättlägenheterna i Sannegårdshamnen på Eriksberg. Hoppas han har fin vy så man kan se fyrverkerierna.

  • Muffin­sTönt
    Äldre 29 Dec 17:22
    #29

    Nån gång ska vi fira nyår -bara vi två. Va romantiskt! Iår råkar det bli vi och en massa personer till.

    Funderar på att ta samma klänning som jag hade i stockholm. Mitt dilemma är skor! Kan ju inte ha dem jag hade förra året, kunde gå hyfsat med två friska knän. Hur ska det gå med ett hel och halv frisk knä?

  • Muffin­sTönt
    Äldre 30 Dec 18:06
    #31

    Det löste sig me skorna. Jag ska ha stövlar med låg klack på vägen dit, sen är det barfota/strumpor som gäller. Det är ingen speciell klädkod så inneskor behövs inte. - enligt grabben, jag är så dålig på sånt!

  • Muffin­sTönt
    Äldre 30 Dec 20:29
    #33

    Tjena Sis!
    fokusbestiken, e dt Limited edition av ngt slag?
    Jag tycker också det är hm... "onödigt" med finglas/finporlin. Det blir inte använda lika ofta. Ofta så samlar de damm och kostar en förmögenhet. MEN grabben tycker att man ska ha det när man har middagar och så. Det ser lite fjompigt(stavning?) ut med ikea-saker.

    Men jag håller med dig, det är mysigt att plocka fram dem vid speciella tillfällen. (middagar enligt grabben )

    Förresten, jag läste i granntråden att Telis har fått parisresan inställd. Varför?

  • Muffin­sTönt
    Äldre 30 Dec 21:24
    #36

    Spännande med saker som e limited edition. Finns det nån länk? Iof så kan grabbens nya vinglas bli limited me. Hon i kassa sa att Orrefors kan gå i konkurs! Antingen får vi köpa dem billigt eller superdyrt...

    Vickan, aha! Trodde det var ngt liknande som hon(vem?) som skulle till sthlm men kunde inte pga värdfamiljens barn blev smittad. Dumt av smittbäraren, gå dit med förkylningsvirus som gå-bort-present!

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!