• Oms

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    God jul på er alla!!!

    kikar förbi som snabbast, ska snart ge mig ut på promaned m lilskrutt som bara vill gå o gå o gå

    stora tjejen är på väg hem, skulle firat julen m pappa men där har man vinterkräksjukan så hon har varit hos en kompis i stället i några dagar.

    på måndag flyger vi till Gambia o blir borta i 3 veckor -s ka bli såååå skönt! känns lit konstigt just nu bara då vi har julgran o resväckor i vardagsrummet

    ha det underbart gott nu allihopa!!

    Vickan, Anne mfl - bir det ngt den 27? jag kommer att vara inne i city en del på dan då o shoppa det sista tor jag så vill man kan jag alltid klämma in en fika! Vickan du har min mobil, Anne - jag inboxar dig.

  • Oms

    jag är hemma igen. skönt. väldigt skönt!

    ska iväg och handla frukost, lunch o middag nu är helt slut, har sov it lite mellan 06.30-09.15 och det är de4t ända jag sovi denna natt då vi flög under natten och alla var vakna o nös o läste o pratade o åt o f-n vad de gjorde runt omkring...

    resan har arit bra, dock lång och jobbig. M har varit riktigt sjuk och en hel vecka gick åt till att få henne frisk o sen försöka hålla henne frisk... vi blev alla sjuka faktiks to kräktes som tokat på nyårsdagen, dock inte matförgiftade utan ett virus eller ngt.

    nu måste jag skynda mig, jag kikar in senare ville bara säga hej och att vi mår bra om än trötta - jag behöver semester nu

  • Oms

    hej tjejer!

    har varit urusel på att skriva här och va ngn anledning har tråden fallit bort från mina favoriter TROTS att jag ha skrivt i den tidigare! jaja man behövde inte var så mkt detektiv för att hitta den iaf

    för er som inte har sett i granntråden så vill jag börja m o säga att jag har fått jobb! börjar på måndag o har redna hunnit med ett första möte o ska på nr 2 imorn. då är det en he infodag hos moderbolaget m påföljande middag på kvällen så jag ska ut o shoppa idag... o sen ska jag på en intervju på ett annat jobb som jag söktte innan det jag nu fått... jag måste, det är hos ett företag jag länge velat arbeta hos men det har inte anställt genom åren - förrän nu då! om inte annat så bara för att inte bränna mina kort för frmatiden om mitt nya jobb nu inte passar mig alls!

    nya jobbet ändrar inriktning en hel del o det är därför som jag velar lite, det är ff i försäkringsbranschen men bara m ca 20% av vad jag tidigare har gjort så det är lite läskigt! bättre betalt än vad jag har idag och förmånerna är ungegör likvärdiga förutom att det inte är ngn flex det är lite jobbigt när man har småbarn. Maken får både hämta o lämna under iaf ngt år så får vi se sen. nu har han ju gått ned till att jobba 70% bara för att kunna göra det så jag känner att vi e ok m varandra - han ska få börja spela basket igen också, han tog ju en paus på ca 1 år för att vi skulle hinna me varandra men nu tycker jag att han är välförtjänst av att få gå o spela igen - gäller bara att övertyga honom om det han är väldigt mkt familjen först medan jag tycker att egentid är viktigt!

    hur har ni det? mår ni bra allihopa? numera finns jag ju som ni vet på *FB om än inte mer aktiv där men visst -är det ngt viktig så skriv gärna där!

    Anne - såg ngt om en snar träff? låter kul denna månad var det va? jag e på!

    måste kila nu annars hinner jag inte, återkommer ikväll hoppas jag! lovar att läsa igenom vad ni skrivit då! tjingeling

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!