• MV85

    Bröllop 2010 nr 5

    melonbuske: Bara så svårt att slita sig Men fått duschat nu i alla fall... sen insåg jag att jag inte ätit frukost än *harkel* så det måste jag göra innan jag drar iväg - annars kommer jag mörda någon om en timma eller så när mitt blodsocker inte längre bara krälar vid fotknölarna, utan under trampdynorna!

  • MV85

    Samma här! Är jag ensam hemma äter jag jättedåligt, är han hemma märker jag på hans blodsocker när det är dags att äta *s*

    Angående hur ni gör med baren... Låt dem betala helt själva, eller gör någon slags drinkbiljetter där de får ett visst antal var som ni bjuder på då... Så slipper ni fundera på det där med hur ni ska göra med betalningen sen.

  • MV85

    Äh, skriv i infobladet bara vad det blir för priser och skriv gärna typ "under festen finns det bar att tillgå till krogpriser" eller nått annat som säger till gästerna hur mycket det kostar.
    Är det nån som tycker det blir för dyrt får de väll skippa drickat då o hålla sig till alkoholfritt!

  • MV85

    Sådär ja... nu ska man bara lyckas samla energi nog att ge sig ut med magen full... wha! Att det ska vara så svårt idag då!

  • MV85

    Skitsegt idag.. men vet att det beror på att jag inte somnade förrän 2 i natt... sov visserligen till 9.30 oxå, men blir segare än hemkokt kola när jag inte somnar före 01...
    Då blir det segt att ta sig iväg sen, när man inte har ett jobb att stressa iväg till

  • MV85

    Humlan66: Krånglande rygg är jag allt för bekant med! Har du haft ont länge? Kan de hjälpa dig?
    Själv är jag på väg in i månad 7 av konstant värk trotts starka värktabletter..

  • MV85

    Humlan66: Aj aj... låter som du sträckte dig på nått sätt, eller kanske åkte på ryggskott! Trösta dig med att det "bara" tar 1-3 veckor innan ett ryggskott är helt läkt

    Jag är glaaaaaaaaaaaaaaaaad Jag har beställt material till våra inbjudningskort idag Jag vet jag vet, det är tidigt... men va *censur* Nått ska man väll göra!

  • MV85

    sarahkka76: Tackar... Tar iofs ett tag innan vi får dem, eftersom de precis fått hem en laddning - men det gör ju inget Känns bara bra att det händer något, för det gör det ju inte så ofta så här långt i förväg!

  • MV85

    Tattoo82: Ja, det är ju det! Plus att man slipper den utgiften sen... Många bäckar små!

    Vi gifter oss 29 Maj, o skickar inbjudningarna i slutet av januari (om vi kan hålla oss tills dess det vill säga hehe)

  • MV85

    melonbuske: Provkort gjorde jag för en vecka sedan Så nu har jag beställt "the motherload" hehehe beställde bara 50 st, så lär få beställa fler om vi bestämmer oss för att utöka gästlistan till fler än 100, men målet är att få ner den på 80 så... (räknar i par, alltså är 40 par målet = 40 inbjudningskort)
    Passade på idag, för tjejen i affären sa att de skulle gå upp i pris snart pga höjda inköpspriser.
    Våra kort (förutom ett inlägg som ska i som kostar 2:-/st) kostar 5:-/st
    Visserligen är det utan kostnaderna för stämplarna då, men i alla fall! Heeeeeeeelt okej pris!

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5