Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 5

    Paradis: ja du, man undrar ibland....
    Okej då kan man fixa en till henne då

    Tänkte på ett alternativ istället för brudbuketten. Vi som inte vill ha det traditionellt tänkte på att jag kanske ska bära en liten söt korg med choklad inslagen i fint papper i de färgerna som vi ska ha på temat, så att det blir som en accessoar. Det är runda chokladbollar som är jätte goda och finns i olika färger, pappret alltså. Och sen kan gästerna få äta det till brudskålen. Vad tror ni om det?

  • sarahkka76
    paradisfågel skrev 2009-01-14 19:26:50 följande:
    Sarahkka76, det är då ingen traditionell idé Har inte hört om någon som haft de tidigare..
    Nää inte jag heller.
  • sarahkka76
    JL2b skrev 2009-01-14 19:32:33 följande:
    Som jag har letat efter min drömtårta, har haft den så skarpt i huvudet men har inte kunnat hitta den på bild så att alla andra kan se den. Försen nu! Titta i mitt galleri, är så sugen på att gifta mig och få sätta tänderna i den! *mumms* Undrar vad gästerna säger om jag hoppar ner med huvudet före rakt ner i den... ;)
    Det var en jätte fin tårta!
    Min sambo är den som bestämmer tårtan. Han är dykare så han vill ha undervattenstema med oss som dykare
  • sarahkka76

    Paradisfågel: vad roligt!! de pengarna kommer mkt väl till pass Lyck till imorgon på tentan! Ja,m jag vet hur det är, jag ska själv sitta och skriva på in hemtentan men istället är jag här :-P

    Välkomna alla nya

  • sarahkka76
    fromheretoeternity skrev 2009-01-15 18:00:15 följande:
    Tjejer! Jag är så nervös! Jag har en trippeltenta imorgon, neurologi, ögon och öronsjukdomar. Jag är så nervös! Håll tummarna för mig! Med tanke på att min sambo ev blir varslad från sitt jobb nu så har vi verkligen inte råd med att jag hamnar efter i utbildningen!I helgen när tentan är över ska jag ta tag i bröllopsplaneringen igen Kram på er!
    Lycka till!
  • sarahkka76

    pandis: i är ssamma sits. Jag pluggar och vi vet inte alls om det här går i land till nästa år. Vi måste spara ca 3000 i månaden för att det ska gå vägen och jag får inget över från CSN trots att jaginte betalar hyra ens. Sambon får dra det största lasset Men vi har sagt att det bästa är att ha allt färdigt, då vet man vad manhar för budget. Och det kanske blir så att vi får skjuta upp det, men det är roligare att få det bröllopet man vill ha än att dra in för mkt. Jag menar, visst vill man gifta sig helst idag men det är fortfarande kvar.

  • sarahkka76

    leilani: nä, det är inte så kul. Jag tror att det ligger mycket i vilken inställning man har också. Jag vet hur läget är och det är bara att acceptera läget. Som jag sa innan så är det bättre att skjuta upp det lite till och få det man vill ha än att dra ner på de saker man tycker är viktigt och man vill ha med. Men det är klart att hade man fått välja så skulle inte pengar varit ett hinder. Vilken tur ni har! Skönt att slippa oroa sig för sånt

    Imorgon ska vi kolla på gården, håll tummarna för att vi blir nöjda för då kommer vi att bestämma oss för den

  • sarahkka76
    MissMijah skrev 2009-01-15 20:30:41 följande:
    håller tummarna såklart
    Tack!
  • sarahkka76
    Fenixx skrev 2009-01-15 21:36:31 följande:
    håller tummarna!imorgon ska jag iväg och träffa mysifer och så ska vi ge oss på jakt efter papper med rätt färg och annat pyssel till bröllopet och trycksakerna. så håll tummarna att vi hittar det vi söker.
    Tack! Håller tummarna för att ni hittar något ni vill ha! Vad roligt!

    Jag har precis beställt min väska den som jag har i mitt galleri
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5