• pandis81

    Bröllop 2010 nr 5

    ÅÅÅ Italien jag älskar italien.
    Vi ska gifta oss i våran hemort Linköping. Bor i stockholm.
    Ja jag har blivit arbetslös så just nu är det pengarbekymmer men jag orkar inte bry mig om det just nu. Utan vi planerar som vanligt. På något sätt löser sig allt. Det vet jag.

    Så du bor i Italien.
    Gifter dig med en Italienare??
    Vart är du från början ifrån. Eftersom du pratar svenska.


    Lillac skrev 2009-01-19 12:55:03 följande:
    pandis81 skrev 2009-01-19 12:49:18 följande:
    Hej pandis!Jag och min sambo ska gifta oss i en liten by i norra Italien och sedan ha festen efteråt i vår trädgård. Var ska ni vara?Har ni också pengabekymmer..?
  • pandis81

    Ja visst gör de..
    Men vilken dröm att kunna gifta sig i vackra italien.

    Hur långt har ni kommit i planeringen??
    Hur många gäster blir det??


    Lillac skrev 2009-01-19 13:09:59 följande:
    pandis81 skrev 2009-01-19 12:58:29 följande:
    Jag är svenska och min sambo är italienare. Han jobbade på Volvo ett tag genom ett italienskt företag och vi lyckades stöta på varandra i Göteborg under tiden han var här.Visst ordnar sig allt, det gör det alltid. På ett eller annat sätt.
  • pandis81

    om du menar bubblorna så ja
    men bröllopet har inte löst sig än. Men det gör det säkert.


    sarahkka76 skrev 2009-01-19 13:42:44 följande:
    paradis: ja det är märkligt. Jag är inne på FL och där är det samma problem.Min sambo vill också ha kläder från dem pandis: skönt att det löste sig!makupala: vad roligt! Jag längtar tills vi uppnått det målet
  • pandis81

    Tack snälla du. men jag tror inte att det kommer vara något alternativ att gifta sig i Italien. Däremot så kanske italien kommer på tal i bröllopsresan.
    Annars har vi redan ett förslag på det också. Men vi får se vad som händer.
    Jag ska gå in och läsa din blogg.


    Lillac skrev 2009-01-19 13:38:58 följande:
    pandis81 skrev 2009-01-19 13:15:45 följande:
    Mmm.. Om ni helt plötsligt skulle få för er att gifta er utomlands istället så hjälper jag gärna till med allt jag kan om ni väljer Italien.. Jag har skrivit en planeringslista i min blogg här på BT, vi har faktiskt kommit en bit tycker jag.. Vi kommer antagligen bjuda cirka 80 gäster men sedan vet vi ju inte hur många som kan komma från Sverige.. Hur många kommer ni bjuda?
  • pandis81

    Hej tjejer.
    Jag vet att jag har varit väldigt frånvarande här. Jag har inte orkat läsa igenom alla sidor som ni har skrivit, så är det något viktigt så hoppas jag att ni talar om det för mig igen.

    Jag har sett att det är många nya namn som jag inte har sett här innan. Och ett stort välkomnande till er. Kul när vi börjar bli så många som faktiskt ska gifta oss nästa år. Och även iår (missmijah) det är helt fantastiskt att vi kan säga att nästa år gifter vi oss.

    Som många vet så förlorade jag jobbet sista december och har gått hemma sen dess, samtidigt så förlorade vi våra två katter som är familjemedlemmar när man har haft dom i många år. Därför har min mor varit väldigt ledsen, då det har varit hennes "terapi" då hon har svåra ångestattacker som har pågått i måååånga år.

    Och jag som sitter och tänker på allt fick det inte riktigt att gå ihop med pengar och samtidigt kunna spara till bröllopet. Inte när man får a-kassa.
    Men nu tror jag att det kommer att kunna vända.

    FÖR IMORGON SKA JAG GÅ PÅ EN INTERVJU.
    Och ja jag tycker det låter lovande. Jag hoppas det i alla fall. Det är bra grundlön med chans på bra provision. Och det är ett jobb som jag skulle klara av nu innan man verkligen hittar något som man tycker jättebra om. Huvudsaken är att man har ett jobb så att man kan spara och att jag får bli fru nästa år.

    Från det ena till det andra så har jag ju pratat om att jag skulle gå på mässan i helgen som kommer, men jag ska inte göra det. Jag har gått igenom fåra anteckningar och jag känner att vi har koll på det mesta och det vi har kvar behöver jag inte se på någon mässa. Har ju redan varit på en som hölls i den lokalen som vi ville ha festen i. Och där fick jag veta allt jag kan ha använding för.

    Så nej det blir ingen mässa för mig i helgen.
    men nu är jag tillbaka tjejer och det på allvar.
    Håll nu alla tummar så att jag får jobbet imorgon.

  • pandis81

    Tack så mycket..
    Ja det tycker jag verkligen att det har varit. starten på det här året kunde ha varit mycket bättre. Men jag hoppas också att det vänder nu. Meddelar er alla imorgon när jag har kommit hem från intervjun hur det har gått.


    sarahkka76 skrev 2009-01-27 14:05:57 följande:
    fenixx: spännande!! Tråkigt att du inte fick jobbet du ville ha, man blir verkligen besviken. Hoppas du hittar ngt annat snart.pandis: nu har du haft det motigt ett tag nu så jag håller tummarna får att trenden vänder nu med din intervju Vi har bestämt mat och dryck och ska maila iväg det så vi kan få offerten. Vi räknar med 50 personer, vi är nu 44 men vill ha lite marginal.
  • pandis81

    det ska jag göra vännen Lovar.
    Puss och kram


    MissMijah skrev 2009-01-27 22:14:12 följande:
    Lycka till therese! du kan väl smsa mig efter intervjun gumman? puss o kram!
  • pandis81

    jag tycker att pajer och sallader är bra, till salladen kan man ju ha bröd och ost så blir det lite matigt.

    ska man ha som tilltugg så är ju tunnbrödsrullar goda dom kan man ju fylla och dela i fina roliga bitar.


    maj2010 skrev 2009-01-29 12:02:50 följande:
    Här kommer en fråga, lite OT. Jag på och planerar en överraskningsfest för min sambo som fyller 30 nästa vecka. Har bjudit in några av hans kompisar och tänkte bjuda på ett glas bubbel, nåt tilltugg och tårta. Har nån tips på nåt gott att bjuda på som går att förbereda dagen innan? Folk kommer direkt från jobbet, så det får vara lite matigt.
  • pandis81

    Missmijah: jag tycker att båda klänningar är jättefina men jag gillar nog den silver/grå bäst och så spelar ju inte färgen någon roll eftersom du ändå ska ha den i kritvit.

    Men det är ju om du vill ha så långt släp. Men det kanske går att fästa upp eller ta av när man ska dansa kanske inte så lätt annars. Eller man kanske vänjer sig.

    Du kommer bli lika vacker i båda.

  • pandis81

    Ja vi fortsätter att köpa små saker, idag kom våran ringkudde hem.
    Jättefin och lite av en äldre stil. gillade den skarpt.

    Det blir ingen bröllopsmässa för oss i helgen.
    Det blir middag med våran ena tärna och bestman samt deras son. Det ska bli jätte trevligt.

    Och på söndag ska vi på matinébio för första gången med våran toastmaster/toastmadame och deras son. Så helgen går i bröllopets tecken i alla fall.

    Jag gjorde en ny form av bröllopsinbjudan igår. Men jag ska byta papper annars så vart designen väldigt snygg tycker jag.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5