• MissMijah

    Bröllop 2010 nr 5

    FruHögstadius skrev 2009-01-03 11:07:54 följande:
    hej flickor, idag mår jag lite konstigt, kunde inte sova i går kväll för min mage gjorde så konstigt ont, jag hade ätit som vanligt, mådde däremot illa efter maten och likadant efter frukost nu. men ändå så kändes magen så där tom och knorrade och vred sig som om man var hungrig, trodde det skulle gå över men det gjorde det inte, har fortfarande lite ont. Känns jättemysko.igår hade vi främmande som tydligen visste att vi skulle gifta oss, har itne berättat för dem, men kom på att hon läser min blogg, och de verkade inte alls överraskade och hon pratade på som skjuton om bröllopet och att det skulle vara roligt och ja känns superbra
    kanske dum fråga, men du är inte gravid??
  • MissMijah
    FruHögstadius skrev 2009-01-03 16:01:43 följande:
    jag gjorde ett grav test i morse och det visade ingen så det var inte det, men det känns lite bättre nu i magen, så jag hoppas det går över helt jag kommer nog också välja en axelbandslös klänning, och jag planerar att bara använda mig av vanlig axelbandslös bh.
    Bra att du mår bättre
  • MissMijah

    välkommen Ninni!

    Idag har jag hämtat vigselprogrammen. Wiiee, så ska sätta igång emd dem så fort vi bestämt oss får vilka psalmer vi ska ha, samt musiker.

    och jag gjorde en väldigt bra deal på tradera i fredags. 50 svarta organzapåsar för 100 spänn inkl. frakt. perfekt!

    var på panduro och tittade efter grått papper idag. Är de go eller?! 5 kr för ETT papper!? They can kiss my....

    Nej men ärligt talat så fanns det inga fina grå där. Så får se om man hittar något bättre någon annanstans.

    Hur har helgen varit för er?

  • MissMijah

    Emmeli o Markus skrev 2009-01-04 20:26:41 följande:


    Välkommen Ninni!Mijah. De va ett bra köp. jag vill oxå börja handla men gubben tycker det är onödigt att börja nu.. Han fattar inte det här med små bäckar Idag har jag gjort en jättefin tårta till min bästa väns syster som fyllde 14. Blev jättefin. Hög och fin (4 bottnar) svart med lisa simpson på.. Hatar simpsons men hon älskar det.. Blev nöjd iaf.. Snart får jag göra sambons 25års tårta.. Längtar!Ska göra den lika stor som 2 plåtar, 4 bottnar och ska dekorera den som en sjö med lite strand och en båt med 3 snubbar i som sitter och metar.. Haha.. Han har bestämt själv.. Till vattnet funderar jag på om man använder gellantinblad och blå karamellfärg.. tror ni det funkar? då kan man ju göra som lite vågor å... JAg tror det borde funka... Nu ska jag leka lite med min dotter innan hon ska nattas... (måste hålla na vaken till kl 21 minst, annars vaknar hon kl 3 och vill upp och leka till kl 6.. Det vill inte mamma.. )Kramar på er!
    det är mkt karlar inte fattar när det handlar om bröllopsplanering ;.) hehe nej då. Men det är ju väldigt smart gjort faktiskt. så blir det inte så mkt sen.
  • MissMijah
    JL2b skrev 2009-01-04 23:05:41 följande:
    Oj oj oj vad mycket man har hunnit planera här runt jul! När man är ledig så snurrar det i hjärnan med massa bröllop hela tiden. Jätte kul! :DMen så kom jag fram till det här med tårtan. Jag vill helst ha en chokladtårta... MEN... choklad och vit klänning brukar inte vara så lyckat. Hur har ni tänkt med det?
    haklapp?
  • MissMijah

    hej flickor hoppas att allt är bra med er. jag har jobbat hela dagen och är superdupertrött. har det hänt något speciellt?

  • MissMijah

    Nu har jag ett problem, jag vet inte vi ska göra med inbjudningarna.

    Vi har tänkt att skriva en och samma inbjudan utan att märka dem med gästens /gästernas namn..

    men det blir ju inte så bra, för vissa har ju respektive som bor på annan andress.

    men så, skriver vi gästens namn och respektive.

    måste man göra det till alla? alltså, det finns ju en del singlar som kommer. och vi känner väl att, vi vill inte att de drar me sig hux flux vem som helst om de inte e tillsammans med någon.

    resonerar vi fel eller vad tycker ni?

    för nu satt jag o la till respektive på alla singlar på inbjudningslistan och helt plötsligt är vi uppe i typ 60 pers istället för 46. och vi har ju bara beställt 50 saker av allt. placeringskort, korthållare, festprogram..ja och allt annat..

    hur resonerar ni mina vänner?

  • MissMijah

    här har det inte hänt så mkt faktiskt

    jag ska börja på mitt nya jobb imorgon. fått 25 tim/vecka schemalagt. provanställning i 6 månader, det känns bra

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5