Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 5

    maj2010 skrev 2009-03-09 20:45:14 följande:
    Hej tjejer!Sitter och kollar igenom vår budget och har insett att vi nog får justera upp den lite. Saker och ting verkar vara extra dyrt här i storstan... Men jag tycker det är svårt att veta vad saker och ting kommer att kosta. Hur mycket hans kläder kommer att kosta har jag t.ex. inte en susning om. Blommor verkar ju också variera väldigt mycket i pris...Hur tänker ni kring budgeten?
    man får ringa runt och fråga vad saker kostar på ett ung. Tex buketten startar på 1000kr för det är själva arbetet och sen beror det på vilka blommor du väljer. Så minst 1500 får du räkna med. Smink kan du få för 1000kr på Face eller Make-up store, ring en frisör och fråga vad de tar för bruduppsättning. Man får ringa och be om ett min och max pris så vet man vad det kommer att kosta som minst iaf.
  • sarahkka76
    makupala skrev 2009-03-09 23:25:36 följande:
    hittat superfina placeringskort, bild finns nu i galleriet..va tycker ni?
    Jätte söta Vi ska ha en liten minikruka där vi planterat ngt i med gästens namn, men det är inget spikat. fick tips här på BT.
  • sarahkka76

    pandis: ja, det låter som en plan, hur ska man annars göra menar jag? Jag väntar till på fredag och har jag inte fått de så kommer jag att kräva pengarna tillbaka.

  • sarahkka76

    fenixx: ja, tur att det finns gott om tid
    För oss blir det inte så mkt bordsdekorationer eftersom våra bord är bara 60cm breda och med tallrikar, bestick och glas blir det inte så mkt plats kvar. Så vi satsar på duk, servettringar, en dekorationsring till vinglaset, palceringsderkorationen och sen får vi se vad det finns plats för.

  • sarahkka76

    NÄSTA VECKA HAR JAG TID FÖR BOKNING AV LOKALEN!!! JIPPIIII

    fenixx: kolla på den här sidan efter lite inspiration www.projectwedding.com/photo/browse%20purple&thumbs_page=5

    Miss Mijah: vad nice! ska kika den sen i lite mer lugn och ro. Beställde från Pernillas brudbutik.

  • sarahkka76

    pandis: så dåligt! Och själv verkar jag vara på väg till samma situation

    mysifer: om det är den med silverrankor så köp det du ska ha nu för de är slut på lagret och det kommer inte in fler, utan du får köpa det som finns i butikerna.

  • sarahkka76

    mysifer: ja då så ja, hittar man nåt ska man köpa det på en gång, det tar slut så snabbt!

    Nu fick jag mail från Pernillas brudbutik. Hon har postat varorna till mig idag och ska få dem imorgon. Väntar till på torsdag och ser vad som händer.Lär inte handla där ngt mer.

  • sarahkka76
    mysifer skrev 2009-03-10 13:38:54 följande:
    ja jag hade ju sett ut dem för ett bra tag sen men tyckte de var för dyra. när jag kollade för lite sen så var de på rean och slutsålda! så jag fick panik och ringde runt. som tur är ska vi ner till skåne nu så det passade bra att åka dit och handla.
    vilken tur!
  • sarahkka76
    MissMijah skrev 2009-03-10 13:41:36 följande:
    Vet någon nån bra sida för dukningar etc?
    Nä vill också veta....
  • sarahkka76

    Tråden går ut om 12 dagar, ngn som känner sig manad att göra en ny? Vi skulle kunna skippa listan med medlemmar eftersom det ändå är några som hoppas av och fler som tillkommer, vad tycker ni?

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5