• Leilani

    Bröllop 2010 nr 5

    makupala skrev 2009-01-02 21:25:55 följande:
    någon mer som tänkt ha en axelbandslös klänning? vad kommer ni att välja för underkläder? korsett, bustier eller en vanlig axelbandslös bh?
    Jag kommer ha axelbandslösklänning. Jag måste dock erkänna att jag hade tänkt ha en med axelband men sen hittade jag en som jag blev kär i så det blir en utan axelband. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med underkläder än. Jag tror min klänning stramar till en hel del av sig själv så blir nog atingen axelbandlös bh eller ingen bh alls lutar det åt just nu.
  • Leilani
    MissMijah skrev 2009-01-07 10:07:53 följande:
    Nu har jag ett problem, jag vet inte vi ska göra med inbjudningarna.Vi har tänkt att skriva en och samma inbjudan utan att märka dem med gästens /gästernas namn..men det blir ju inte så bra, för vissa har ju respektive som bor på annan andress.men så, skriver vi gästens namn och respektive.måste man göra det till alla? alltså, det finns ju en del singlar som kommer. och vi känner väl att, vi vill inte att de drar me sig hux flux vem som helst om de inte e tillsammans med någon.resonerar vi fel eller vad tycker ni?för nu satt jag o la till respektive på alla singlar på inbjudningslistan och helt plötsligt är vi uppe i typ 60 pers istället för 46. och vi har ju bara beställt 50 saker av allt. placeringskort, korthållare, festprogram..ja och allt annat..hur resonerar ni mina vänner?
    Vi kommer bara skriva respektive på de som redan har en partner när inbjudan skickas. Vi kommer inte ha allt för många gäster och det är ju meningen vi ska fira våran viktigaste dag med våra vänner inte med någon annans vänner (om de som är singel tar med sig en vänn istället för en partner eller en så pass ny partner som man knappt ens hunnit träffa). Så jag tycker du enbart ska skriva respektive på de som redan har en partner. Sen om det är någon som blir tillsammans med någon som du och din m2b verkar fatta tycke för kan ni ju alltid bjuda med den muntligt innan bröllopet.
  • Leilani

    Det vi har fixat är plats för vigseln, vi har bestämt plats för fest men ej bokat ännu, vi har valt färgtema plus klänning (dock ej inhandlad), vi har frågat BM som också kommer vara en av TM, jag har däremot inte bestämt mig om jag vill ha en tärna eller inte, finns även en möjlighet att min "tärna" kommer vara en man då de flesta av mina vänner är män. Vi har valt vilka inbjudningskort vi ska ha samt bestämt datum och skrivit en preliminär inbjudningslista.

    Grattis till jobbet Emmelie! Du har säkert skrivit det men vad var det för jobb du sökte? :P

  • Leilani

    välkommen hit Clin. När ska du gifta dig då? och hur långt har ni kommit i planeringen?

  • Leilani

    Vi ska spara själva till bröllopet sen vet jag att min far kommer bidra med en del pengar men de räknar vi inte med i våran budget då vi minst kommer ha sparat det dubbla än vad vi beräknar lägga på bröllopet så är det inte pengar vi behöver för att ha det bröllop vi drömmer om.

  • Leilani

    välkommen maj2010. Jag tycker inte alls du måste bjuda alla kusiner för att du bjuder en. det är din dag så dels måste man ju tänka på ekonomin för de flesta har ju ett begränsat antal för att det kostar desto fler man är tyvärr. sen så måste du och din m2b bara bjuda dem som ni faktiskt absolut vill ha där. Jag har tex valt att välja bort några av mina ingifta syskon då jag inte umgås med dem trots att de funnits i mitt liv i 20 år medan jag väljer att bjuda min ingifta systers mamma och för mig räknas hon till familjen.... Jag har absolut ingen lust att bjuda folk som jag känner är ansträngande för mig att umgås med då jag vill ha så lite press på mig som möjligt på min bröllopsdag

  • Leilani

    Evasdottir: Vi ska beställa våra save-the-date kort och inbjudningskort från calligraphen. Var meningen vi skulle göra egna från början när vi kollade på saker så insåg vi det skulle kosta ungefär detsamma om inte mer.

    Tokisen: välkommen :)

    Humlan66: mjo vissa kanske blir lite besvikna över att vi inte bjuder dem men både jag och m2b har stor släkt och vi kan inte bjuda alla eller vill bjuda alla.

  • Leilani

    Fenixx: Jag skulle valt den ringen med tre stenar. Jag tyckte den va snyggast även om jag itne är så överförtjust i guld :P

    pandis81: gud vad tråkigt att höra :( Jag hoppas verkligen din mamma mår lite bättre av miljöombytet. Jag är själv en väldigt stor katt älskare så trots att mitt psyke är stabilt skulle jag bli väldigt upprörd om vi var tvungen att avliva några utav våra katter.

    loppmyran: välkommen hit!

  • Leilani
    Tokisen skrev 2009-01-12 13:08:04 följande:
    HAr ni andra funderat på bröllopsresa?
    vi har nog bestämt våran bröllopsresa. Från början hade vi tänkt åka på en karibiskkryssning men det blir nog två veckor på hawaii istället då det är ett ställe vi pratat om länge att besöka.
  • Leilani

    det var en jätte härlig klänning. får jag fråga vart du hittat den någonstans? era förlovningsringar är ganska lik de ringar som jag och min m2b har så de tyckte jag också om :)

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5