Inlägg från: FruHögstadius |Visa alla inlägg
  • FruHögstadius

    Bröllop 2010 nr 5

    hej flickor, ni som ska gå ner i vikt kan jag tipas om viktklubb , har gått ner 6 kilo , utan att anstränga mig så det hade kunnat blivit ett antal till. Det ksotar lite i månaden, men för mig är det helt klart värt det, vägde 65 i början av året och i går var jag nere på 57 vid ett tillfälle.
    det funkade super för mig ,måste jag säga.

  • FruHögstadius

    jag ska strax hoppas av viktklubb, när jag gått ner till 56 kilo och sedan fått lite tips om hur jag ska hålla mig kvar på den här nivån
    men kommer lätt att använda mig av den igen om jag behöver gå ner mer igen..

    hååler just nu på att uppdatera mitt bröllop på bloggen, för er som vill veta lite mer eller mer ingående hur vårat bröllop kommer att gå till.

  • FruHögstadius

    det är aftonbladet som har viktklubb, super säger jag

  • FruHögstadius

    gott nytt år till er alla.

    vi har itne berättat för alla, men mina föräldrar och svärföräldrar vet om det och hans bröder, min mormor, men hans släkt tar det itne på allvar än, utan tror att det mest är prat, min mormor är mest engagerad av alla hon tycker att det ska bli kul och hjälper till med allt, hon är utbildad florist så hon ska få göra mina blommor.

    min viktminskning finns att följa på min blogg, : isabellehedman.blogg.se

  • FruHögstadius

    Då var det ett nytt år då, stojja vaknade kl.8 så det var bara att dra sig upp, men hon verkar också vara lite slö idag, jag mår toppen, drack inget alls, eftersom jag får så himla ont i bröstet. Per sover som en stock

    nästa år gäller det brudar, i år ska jag börja boka, dock inte förens det är exakt 1 år kvar alltså i september. men iallafall känns underbart, vi har uppdaterat våran gästlista med 4 personer så vi blir 62 stycken varav 14 barn. Har gjort en ny prelem. bordsplacering och är riktigt nöjd, jag och gubben hade superkul när vi försökte matcha våran släkt.

    mormor babblade halva kvällen igårom bröllopet så nu ska jag börja spara har hittat tärnklänningar på hm för 398 :- bruna supersnygga och enkla.

  • FruHögstadius

    min blivande satt och tittade på buffér idag och nu vill ha ha buffé ! han har hittat flera stycken som han tycker låter goda med massa saker på.
    ni som ska ha buffé , kommer ni ställa dit något eget, typ extra fruktfat, kanske något eget bröd eller liknande ? små kalla rätter kanske ? funderar på om man kan kolla med cateringfirman om det är okej för dem om de kan servera ut dessa fat också.
    om man har buffé , går man fler gånger då? eller en ? eftersom man beställer portionsvis tänkte jag.

  • FruHögstadius

    vi kommer att hyra serveringspersonal från firman. vissa vill kanske inte servera mat som inte är deras tänkte jag.

    men ska kolla med gubben och se vad han tycker, skönt att slippa jobbet också.

    det andra sättet är att bjuda in mindre folk, eller då syftar jag mest på att ha barnfritt men jag vet inte, vill gärna att alla ska få komma.

  • FruHögstadius

    alltså de tar ut mer mat och plockar undan disken. serverar drycker vid bordet etc.

    jag tycker också det är roligt med barn, det stör mig inte att de leker och så, vi ska fixa ett litet hörn med tv och film och spel så det har lite annat att göra också

    vart ska man dra gränsen för barnportion? 12 år? 10? det var mest om vi skulle ha sittande som det blev dyrt med servering till alla. Jag är fortfarande i valet och kvalet och vi har ju tid på oss , men vill ändå vet på ett ungefär

  • FruHögstadius

    det trodde min blivande också, så vi kommer nog köra med det också om vi ska ha sittandes.
    har vi buffé tar vi vanliga ifall någon annan äter mer eller mindre

    jag längtar tills den 24 då ska jag och gubben planera på bröllopsmässan, hihi.
    hur kommer ni göra med alkohol ? ska ni åka till tysklad eller från systemet?

    just nu ligger våran lott hos systemet eftersom man får lämna tillbaka ånt som inte går åt.
    men vi planerar dricka till självkostnadspris, bjuda på fördrink, 2 glas till matet och sedan får man köpa själv.

    maten, serveringen och alkoholen är dyrast för oss, hur mycket ligger eran budget på för samma saker? vi kommer nog att hamna runt 25 000

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5