• Fenixx

    Bröllop 2010 nr 5

    ja när du gjort klart hur du vill din klänning ska se ut så kan du ju göra en beställning, men att det går att ändra lite om det behövs sy in eller så.
    jag ska också få min uppsydd så väntar på svar hur lång tid innan hon behöver på sig då hon även ska fixa mannens dräkt och lite annat.

  • Fenixx

    ja min sömmerska finns 22mil bort så blir ju inte att vi kan åka dit så ofta heller för mått,provtillfällen osv

  • Fenixx

    emmeli>> uch hoppas hon snart är bättre och kommer upp i vikt igen.

    har fått ett mail nu från sömmerskan och i september kan vi komma på första besöket för första måttet och genomgång osv, spännande.

  • Fenixx

    ja själv kommer jag gå in tillsammans med min M2B, kommer kännas väldigt bra.

  • Fenixx

    maj2010>> tjusigt, sånt hade aldrig jag själv lyckats med.

    FruH>> vad roligt att du hade det så skoj där, ser gärna bilder sen.

  • Fenixx

    ska ni andra ha engångskameror på borden? på dem bröllop jag varit på har dem haft det, men i ärlighetens namn så blir det knappt några bra kort, då det ofta är väldigt närbild, utan blixt osv(när vi fått kika efteråt) och sen är det ju kostnaden att framkalla dem osv, men klart räcker ju med 2-3 på varje bord så.

    men det är en väldigt bra isbrytare på borden och en smårolig grej för gästerna att greja med så.

  • Fenixx

    ja vi kommer ju placera släkt/äldre vänner till familjen på ett bord och våra vänner på 2 andra bord och nära folk dom känner eller har liknande intressen så jag tror vi kommer få det avslappnat och roligt med. det känns viktigt för oss då vi inte vill ha det stelt och trist.

    fick svar från bussbolaget jag hittade.
    skulle gå på 1700kr ink.moms för en buss med 16platser som åker till 2 närliggande städer och lämnar av våra gäster.(då dem flesta vi känner bor där)
    tyckte jag lät som ett bra pris. några av dem äldre åker nog tidigare i egen bil och sen kommer några som kommer längre ifrån åka till en stad närmare för hotell.
    så jag räknade att det borde vara lagom med en 16pers-buss.

  • Fenixx

    Har varit lite nervös då jag inte hört från riddargruppen på länge för jag hade frågat lite mer just för att dubbelkolla just med rätt datum osv
    men nu äntligen hörde dem av sig och det är rätt helg så nu är det fritt fram för oss att boka festlokalen.

  • Fenixx

    vad skönt att ni är så nöjda sarahkka!

    jag har precis mailat iväg om bokning för festlokalen, känns pirrigt hihi.
    men har varit i kontakt med dem förut och även träffat ägaren, som var kanonbra!
    och dem har nära kontakt med lokala ställen som ordnar med fint vilt till middagen, lokalodlade grönsaker osv, kommer bli mums.

  • Fenixx

    ja själva stället är väldigt enkelt så. men läget och utsikten är kanonfint och personalen jättetrevlig och kockarna tydligen kända där runtom för sin matlagning osv, så vi hoppas detta kommer bli som vi hoppas med allt.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5