Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 5

    fenixx: den buketten är jätte fin! Och som du säger så passar den kanon med ert tema Mycket vacker!

    maj2010: vad roligt att det blev så lyckat!

    paradisfågel: vink vink

    lillamaa: att plocka sina egna blommor är nog jätte mysigt

    molnis: det låter jätte fint Rosor går alltid hem.

    rosesarered: vad mysigt att kunna unna sig blommor till helgerna. det är en sådan sak som jag tänkt på många ggr men aldrig kommer till skott med. Vet du om man ska bestämma vad det är för typ av bukett man ska ha innan man bestämmer blommorna? Spelar det ngn roll?

  • sarahkka76

    Nu har jag lagt upp en del bilder på olika buketter jag har fastnat på, vad ska man välja? det är såå svårt! Ska man ha en ensam blomma, rund bukett, droppformad?

  • sarahkka76

    makupala: det var ett riktigt fynd!
    Ja, det är verkligen svårt att välja. Precis jag försöker fundera på vad som skulle passa med vår stil och en singel blomma som den i gallerin skulle vara fint tror jag.

    maj2010: kul när man känner sig nöjd. Jag har tänkt som så att det är alltid bra att jämföra två stycken så att man inte tar första bästa. Men i vårt fall så föll vi för den fösta och vi kommer att nöja oss med den. Så vi körde på magkänsla.

    fenixx: ja, det är svårt. Ska kika och se vilken du menar

    Ska ni ha egna löften? Vi har inte bestämt oss för den punkten. Jag tycker att det är jobbigt att uttrycka sig framför andra och jag tror att killen känner lika. Så ev kanske vi ska spela upp sång som vi känner vi vill tillägna varandra. Hur ska ni göra?

  • sarahkka76

    fenixx: ja, man har tid än att ändra sig några ggr Vad menar du med vanliga löften? Vilka är det? Vi ska inte skriva ngt själva av samma anledning som du säger.

    maj2010: jag skulle inte klara det. Jag skulle vilja men jag vet att jag inte kan hålla mig.

    Ja, välj klänning först så du vet hur du ska matcha den med buketten.

    Ska ni ha blommor arrangemang? Eftersom vi vill få ner kostnaderna så har vi bestäm oss för att inte ha några. Utan vi använder min bukett sen för att pryda vårt bort och sen får vi ha andra bordsdekorationer.

  • sarahkka76

    molnis: okej då hänger jag med Ja, det är verkligen lyckat när det blir så bra.
    Vi har bestämt in- och utmarsch men inget utöver det.
    Stället ser kanon fint ut, jätte ljust

  • sarahkka76

    fenixx: ja, du ser Jag älskar blommor men vägrar att lägga ut tusentals kr bara för blommor.

    fruH: ja, det där är ett billigare alternativ Ja, vår budget som vi hade tänkt skulle ligga på max 20000 ligger nu på 50000. Det drar iväg!

    makupala: vad spännande!

  • sarahkka76

    fenixx:

    paradis. det bra mkt bra initiativ Vi har också ett bröllopskonto där vi lägger in det vi kan varje månad.

    maj: skönt att kunna lägga undan För att vi ska få ihop det hela så behöver vi spara som det ser ut just nu 3000kr i månaden. Det är lite tufft med tanke på att jag studerar men vi får göra ett försök. Kom att tänkapå att skattepengarna kan göra mkt. Jag får inte mkt eftersom jag pluggar men sambon kan nog bidra med lite till.

  • sarahkka76

    Zavannah, välkommen!

    fenixx: du kan alltid ge de fria händer att skapa ngt likanade för en billigare penning. Ja, det är svårt faktiskt. Kanske bra att ha ett möte hos floristen så de kan göra det bästa utifrån budget och vad man är ute efter.

    haennish: nice att kunna spara så mkt!! Haha ja, det är svårt att hålla sig. Vad roligt att de blev så glada

  • sarahkka76

    Oj vad ni skriver! Idag fick jag en preliminär offert och just nu ligger den på 28000 för 50 personer utan personal och städning. Så det kommer jag att få svar på snart. Känns rätt saftigt med tanke på att jag studerar och inte kan spara mkt själv. Men idag fick jag reda på att min mamma ska hjälpa till med en slant och det är såå välkommet! Vår budget ligger nu på 40000 och jag räknar bort hjälpen vi ska få från våra föräldrar, så det är lite att spara. Puh!

  • sarahkka76

    MissMijah: fy fan vad surt! Det är det sista man behöver Kram!

    Apropå såna här missöden, är det ngn som tänkt på teckna bröllopsförsäkring? För de verkar stå för just såna här kostnader som man kan råka ut för pga situationer som man inte rår över.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5