• Fenixx

    Bröllop 2010 nr 5

    god dagens tjejer!

    tänkte höra lite med er om en fundering jag har.
    Vi ska ha våran vigsel och fest i en annan stad som ligger ca 45min reseväg från där vi bor. dem flesta av våra vänner och släkt bor också där.
    Men där vi ska vara finns inget hotell, och närmsta hotell/vandringshem ligger tyvärr ca 30min därifrån.

    så jag kan tänka mig att dem flesta då väljer att åka hemåt istället.
    men vad tror ni...ska folk få fixa med åkandet själva eller ska vi stå för det och fixa nån taxibuss eller nåt? tänker just med kostnaden och så.
    eller om man ska nämna på hemsidan om folk är intresserade av samåkning och dela taxi?
    för känns så synd att folk ska behöva avstå från att dricka om många ska behöva köra...

    jag har ju själv bara varit på 2 större bröllop och på det ena så var det 45min från där vi bor, men det var i deras hemstad så vi sov i deras hus. men annars så fick gästerna fixa sånt själva. och på det andra så var det i grannstaden så då hämtade en kompis oss på natten.

  • Fenixx

    ja känns så typiskt mig detta...då vi har nästan alla anhöriga i våran hemstad eller folk dem kan bo hos eller i vårat hus... men nä då ska vi böka till allt.
    men den stora delen är ju att det är temabröllop och slottsruiner och riddare hittar man inte i varje kvarter.

    men har mailat ett lokalt buss/taxibolag där vi ska vara och se vad det skulle kosta, såg att dem hade en 16pers buss. hade varit perfekt. för tex min släkt vet jag kommer åka eget isåfall.
    och vi och 2 par till kommer få åka till den närmsta staden för hotell då vi såklart vill ha ett fint hotellrum och dem 2 paren har närmast hem åt det hållet.

  • Fenixx

    jo hänger allt med hur du tänkter...
    ska se vad dem svarar med möjlighet och priser osv

  • Fenixx

    men herregud, det är ju skandal!! sådär får det inte gå till, speciellt inte när det handlar om ett litet barn som är så dålig. uttorkning och sån viktförlust är ju allvarliga saker när dem är så små...fyyy lilla tjejen då. förstår att ni är förbannade!! hade jag med varit.

    vet en gång när en nära anhörig var jättedålig och hade fått åka in till akuten och lades in på IVA...så fick jag och min sambo ledas in i ett vänterum...tiden gick, men ingenting. till slut gick jag ut..då hade dem glömt av oss där!!!

  • Fenixx

    och just att dem GLÖMT av henne...det är nästan att det ska göras en anmälan på det!! tänk om nåt hade hänt henne där inne och ingen hade koll!!! uch nu blir jag lika upprörd..men man blir helt chockad. och som småbarnsförälder och även då jag jobbar inom vården så blir man rädd...

  • Fenixx
    mysifer skrev 2009-01-24 00:01:25 följande:
    ja mina föräldrar tyckte uppenbarligen det för snart 25 år sen min farfar sa alltid att det var därför jag inte blev större (längre) Emmeli o Markus skrev 2009-01-23 23:58:01 följande:
    så om du fick en slant för varje gång nån sagt lilla my så hade ni haft till bröllopet nudå eller.
  • Fenixx

    ja emmelis förslag var väldigt bra. ska se vad dem svarar med pris så får vi se hur budgeten tillåter. känner att jag inte vill ge för mycket besvär för gästerna för vi väljer att vara en bit bort så och inte kan erbjuda sovplatser vid stället.

  • Fenixx

    nu på förmiddagen är det lugna puckar, sen ska jag iväg och jobba ikväll, så det var min lördag det.

  • Fenixx
    paradisfågel skrev 2009-01-24 10:19:36 följande:
    Ahh okay. Alla kan ju inte vara lediga
    nä det vore ju fruktansvärt.
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5