• MV85

    Bröllop 2010 nr 5

    workoutgirl skrev 2009-02-27 18:25:25 följande:
    Jag hoppar in i den här tråden vi kommer ha ett borgerligt bröllop någon gång under 2010, just nu lutar det åt augusti men inget är bestämt än.Förmodligen blir det i Stockholms stadshus och då måste vi ju bestämma datum snart för man måste visst vara ute i väldigt god tid för att gifta sig där
    29 maj nästa år blir det för oss
    Välkommen in!
  • MV85
    Humlan66 skrev 2009-03-03 14:39:48 följande:
    Men HERREGUD altså, här bokar ni lokaler och kyrka och vi har inte ens hittat en lokal ens . suck :-s inte aaaalls stressande. nope inte alls *s*
    Vi har inte heller bokat något av det... tror jag inte i alla fall *flinar* Vet inte om vi bokat lokalen eller ej, men tror inte det... Eller ja, preliminärbokat har vi väll typ gjort.. Men m2b har inte sett den än så måste fixa det innan vi kan boka helt klart.
  • MV85

    Ni har skrivit duktigt sedan jag åkte o mös med mor och bror, men jag orkar faktiskt inte läsa ikapp nu så ville bara säga Hejja oss som planerar till nästa år!
    OCH säga att:
    Jag är så LÖJLIGT lycklig för på tisdag kommer m2b hem!!!!!! Har både gråtit av glädje o dansat runt som en tok

  • MV85

    Iiiiiiiih!
    Nu har jag bokat tid för braziliansk vaxning.... hua! Men måste ju prova innan jag ska göra det inför bröllopet så varför inte nu inför att m2b kommer hem? hehehe
    Lite nervöst dock, livrädd för hur ont det ska göra...!

  • MV85
    EllaBellaG skrev 2009-03-05 11:39:43 följande:
    Hua!! Vad läskigt! Hoppas du har planerat in det i god till innan din karl kommer hem så det hinner "läka" lite.
    hehehe måndag var snabbaste tiden hon hade... så det blir ungefär ett dygn innan...
  • MV85

    pandis: förstår din irritation!!! FY! vart är det? Så vet jag var jag INTE ska handla

  • MV85

    Jag hade blivit fly förbannad och hon hade minst sagt fått veta att hon lever kan jag ju säga... När jag beställer något vill jag ha det NU, eller senast om en vecka! Annars hade jag inte brytt mig om att beställa det NU!
    Nej, sånt där gör mig vansinnig... Oavsett om man är privatperson eller driver en verksamhet...

  • MV85
    rosesarered skrev 2009-03-05 13:47:02 följande:
    Mv85,ooh vad modig du är! har funderat på att testa detdär nångång men jag är extremt smärtkänslig så har inte vågat än. Har testat vaxa benen hemma och det gick åt hels*ke.Kan någon upplysa mig om vad som är skillnaden mellan att raka sig vanligt och göra en brasiliansk? måste man ta bort allt?Hmm många frågor, om det blir för privat behöver ni inte svara!
    Brazilianskt drar man ju upp håret med rötterna, när man rakar "skär man av" strået vid huden... Så ganska stoooooooor skillnad i smärta!
    Det är som att vaxa benen, fast muffen
    Braziliansk lämnar man en liten frisyr, eller så vaxar man hollywood (som jag) o tar bort allt... Man väljer själv hur man vill göra
  • MV85
    Fenixx skrev 2009-03-05 18:03:19 följande:
    jag skulle vilja göra en lite finare "frisyr" där nere till bröllopsnatten som liten överraskning till nyblivne mannen, men tror inte jag vågar mig på att göra sån vaxning..är lite mesig.
    hehehe "pain is just a higher form of pleasure" Var det inte så? Eller kanske "Vill man vara fin får man lida pin"?

    Min tanke är att så jävla illa kan det inte vara att det inte är värt det...
  • MV85
    sarahkka76 skrev 2009-03-05 18:42:02 följande:
    MV85: kör också á la Hollywood Första gången gär det mest ont eftersom man har ganska grova strån och tätare behåring, precis som när man vaxar benen. Jag är extremt känslig i huden så när jag gjorde första gången trodde jag att skinnet skulle lossna. Som tur det är går det ganska fort. Som du säger smärtan är värd!
    Då har jag nog tur, för jag har inte så täta strån hehehe lite lyx att vara rödhårig ibland
  • MV85
    sarahkka76 skrev 2009-03-05 19:05:06 följande:
    MV84 haha jag är också rödhårig Har inte heller tät behåring dock grova strån men nu är det mjukt och fint. Då ha du tur
    Har hört nånstans att rödhåriga har glesare behåring över lag... vet inte om det stämmer, men klagar inte i alla fall
  • MV85
    varberg77 skrev 2009-03-05 21:04:18 följande:
    Har lite så smått börjat kolla olika restaurang alternativ. Ev hyra en hel restaurang eller ev köra catering.Ska man i sin kontakt med de nämna att det gäller bröllop? Eller blir det dyrare då, eller har restauranger oftast sina fasta priser?
    Beror nog på stället... Men jag gör det då jag märkt att det är bättre bemötande då många gånger... Man blir tagen mer på allvar o folk är mer angelägna att ge en varje detalj på "rätt sätt"
  • MV85

    Nej, jag kan inte se dem Men tror säkert de är kalasfina!
    Ingen aning om varför det inte funkar att lägga upp bilder...

  • MV85

    maj2010: Vi har räknat summor, och sedan garderat oss med en buffertpost vi kallar "övrigt" med 10'000 i.. sen har vi räknat högt på vissa poster vi vet hur de kommer se ut o så.. så kan man "låna" från olika poster om det inte stämmer i någon...

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5