Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 5

    Ang tårta så tror jag att vår kommer att gå på en del. Vi har inte bestämt än var vi ska beställa den. Men vi har speciella önskemål. det ska vara en våningstårta och jag tror att det blir 3 våningar för 45 gäster. Eftersom vi dyker så ska vi ha undervattenstema och översta biten ska vara en blueringed bläckfisk som hänger med tentalklerna neråt mot andra våningen. Sen ska vi ha oss där nere någonstans dykandes.

    Våra färger i klädsel, inbjudningskort, bordsplacering, dukning och dekorationer gå i purpur, svart och silver.

  • sarahkka76

    haenish: om vi inte ska ha buffe så tar vi 2-rätters och sen tårta med kaffe.

  • sarahkka76
    haennish skrev 2009-01-22 17:48:01 följande:
    vad tycker ni om guldfynd brudar? Har nån erfarenhet av dom? Våra ringar är schalins och köpta av en riktig guldsmed, och vi hade egentligen tänkt designa nya till bröllopet. Men idag var jag på stan och gick runt i lite butiker eftersom det var rea. Och vad hittar jag på guldfynd? En ring som ser ut precis som den jag tänker designa! Och billig! Men vågar man köpa nåt på guldfynd? Är det bra kvalité och sådär? Hon som jobbade där idag va ny o visste inte så mycket, men jag ska gå tillbaka imorgon o kolla igen o fråga ut dom om allt från palladiumhalt till kvalitén på diamnaterna. ;P Men tänkte höra med er först om nån av er hade erfarenhet av dom... :)
    Det beror på vad du är ute efter. Är det verkligen den ringen du vill ha och för dig inte spelar ngn roll diamanternas egenskaper så ska du absolut slå till. Om du vill att ringen ska vara en investering inför framtiden eller om du vill at en viss egenskap ska framträda tex storleken på stenen, färgen eller hur mkt den glittrar då måste du ställa andra frågor.
  • sarahkka76
    MV85 skrev 2009-01-22 20:40:50 följande:
    Tänk även på att diamanterna går att byta ut till bättre kvalitet längre fram om ni har ekonomisk möjlighet då... O det utan att man egentligen ändrar ringens utseende alls :)
    Ja, den möjligheten finns också
  • sarahkka76

    emmeli: fy fan vad hemskt! Hur kan de göra så där?! Det är skandal! Hur mår lilla My?

    fruH: vad roligt! Hoppas ni blir inspirerade. Du får berätta sen hur det var

  • sarahkka76

    Emmeli o Markus skrev 2009-01-24 18:49:29 följande:


    Sarahkka76: Jo då.. Hon har iaf fått komma hem.. hon sover fortfarande bara men har fått behålla lite välling och saft... men USCH så smal hon blitt =(Paradis: vi åkte till akuten i falun sen hamna vi på avd 34 där.. '
    Skönt att höra! Ja, jag kan tänka mig det men hon kommer att äta upp sig snart igen ska du se
  • sarahkka76

    Vi kommer att göra lite tvärtemot Prästen ska in först, sen min mamma och min sambos pappa, sen tärna och brudgum och sen vi. Lite är det för att vi har en 4 minuters ingångsmusik så vi behöver fylla tiden lite. Sen på utgång blir det samma sak.

  • sarahkka76

    maj: vad du var händig!

    Imorgon ska jag titta på lokalen igen eftersom första gången vi var där var kvinnan tvungen och dra och vi fick åka hem igen.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5